HD 7350 sistem titriyor

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, umarım gününüz harika geçiyordur. 8 yıllık hazır kasa "Casper" model bilgisayara sahibim.
  • ATI Radeon HD 7350 ekran kartına.
  • Intel Celeron 3.6GHz işlemciye.
  • 4 GB RAM.
Ekran kartı ayarlarından overclock gibi bir şey yaptım. Tüm CPU hızını, fan hızını, en yükseğe çektim. Bugün bilgisayarı açtığımda sanki sinirli bir boğadan ses çıkar gibi "uffffff" diye bir ses çıkardı, homurdanma gibi. Korktum, bilgisayarı kapattım. Tekrar açtığımda ise aynı ses birlikte kasa sürekli titriyor. Titremesi her saniye hızlanıyor, resmen patlayacak gibi oluyor. Hatta zıpladığını bile görmüştüm. Ne yapmam lazım? Açmaya korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapacağım?
Anakarta çıplak gözle baktığın zaman böyle bir pil göreceksin. Aman acele edip çıkartayım deme soket zarar görmesin. Yavaşça çıkart, "sisteme güç gitmiyorken" (Prize herhangi bir kablo takılı olmasın) Power tuşuna bas. Ardından tekrardan pili yerine tak. Kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• images (26).jpeg
    images (26).jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 18
BIOS ile uğraşma bilgisayarı açıp MSI Afterburner'dan ayarları sıfırla, sorun çözülecektir.

Anakarta çıplak gözle baktığın zaman böyle bir pil göreceksin. Aman acele edip çıkartayım deme soket zarar görmesin. Yavaşça çıkart, "sisteme güç gitmiyorken" (prize herhangi bir kablo takılı olmasın) Power tuşuna bas. Ardından tekrardan pili yerine tak. Kolay gelsin.

Hocam adam bilgisayarı açabiliyor, neden uğraştırıyorsunuz 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı