MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #11 wennzy dedi: Açmaya korkuyorum diyor üstat. Genişletmek için tıkla... Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz.
wennzy dedi: Açmaya korkuyorum diyor üstat. Genişletmek için tıkla... Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #12 MatraxPat dedi: Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... Bana göre de yok ama arkadaş öyle yapamayacağını söylediği için pil yöntemini söyledim.
MatraxPat dedi: Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... Bana göre de yok ama arkadaş öyle yapamayacağını söylediği için pil yöntemini söyledim.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Kasım 2022 #13 MatraxPat dedi: Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... 28 derece ekran kartı derecesi şuan.
MatraxPat dedi: Korkmalık bir durum yok, muhtemelen fan hızını en yükseğe çekmiştir, ekran kartı yükte olmadan çok ısınmaz. Genişletmek için tıkla... 28 derece ekran kartı derecesi şuan.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #14 lovemyers dedi: 28 derece ekran kartı derecesi şuan. Genişletmek için tıkla... Halloldu mu üstat sorun?
lovemyers dedi: 28 derece ekran kartı derecesi şuan. Genişletmek için tıkla... Halloldu mu üstat sorun?
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Kasım 2022 #15 wennzy dedi: Halloldu mu üstat sorun? Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayarı açtım, titreme devam ediyor.
wennzy dedi: Halloldu mu üstat sorun? Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayarı açtım, titreme devam ediyor.
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #16 lovemyers dedi: Sadece bilgisayarı açtım, titreme devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Overclock yaptığın programdan ayarları sıfırla.
lovemyers dedi: Sadece bilgisayarı açtım, titreme devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Overclock yaptığın programdan ayarları sıfırla.