tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #1 Bu ekran kartına sahibim Intel HD Graphics 3000 ile beraber. Ekran kartımın sürücüsü sitede bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Bu ekran kartına sahibim Intel HD Graphics 3000 ile beraber. Ekran kartımın sürücüsü sitede bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Ömer Serhat Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #2 Windows için AMD Radeon HD 7400M (görüntü kartı) sürücüleri buraya bakabilirsin
tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #3 Ömer Serhat dedi: Windows için AMD Radeon HD 7400M (görüntü kartı) sürücüleri buraya bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
Ömer Serhat dedi: Windows için AMD Radeon HD 7400M (görüntü kartı) sürücüleri buraya bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 6 Mayıs 2020 #4 DriverHub'i daha önceden duymadım ama kendi sitesinden indirmek varken neden araya 3. parti yazılım sokuyorsunuz? Başınızı ağritmak istemiyorsaniz AMD'nin kendi siteden indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
DriverHub'i daha önceden duymadım ama kendi sitesinden indirmek varken neden araya 3. parti yazılım sokuyorsunuz? Başınızı ağritmak istemiyorsaniz AMD'nin kendi siteden indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #5 marcel'o dedi: Driverhub'i daha önceden duymadım ama kendi sitesinden indirmek varken neden araya 3. parti yazılım sokuyorsunuz? Başınızı ağritmak istemiyorsaniz AMD'nin kendi siteden indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Sorun o işte kendi sitesinde yok, otomatik kurma aracı da çalışmıyor.
marcel'o dedi: Driverhub'i daha önceden duymadım ama kendi sitesinden indirmek varken neden araya 3. parti yazılım sokuyorsunuz? Başınızı ağritmak istemiyorsaniz AMD'nin kendi siteden indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... Sorun o işte kendi sitesinde yok, otomatik kurma aracı da çalışmıyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 6 Mayıs 2020 #6 https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series Bunu dener misiniz?
tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #7 marcel'o dedi: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Otomatik kurma yerine yönlendiriyor.
marcel'o dedi: https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series Bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Otomatik kurma yerine yönlendiriyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 6 Mayıs 2020 #8 Laptop modelini yazar misiniz?
tnhnshere Megapat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #9 marcel'o dedi: Laptop modelini yazar misiniz? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion g6.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 6 Mayıs 2020 #10 Tam kodu lazım, piyasada G6 adı altında birden fazla model bulunmakta. Ayırt edici olan tam kodu yazar mısınız?
Tam kodu lazım, piyasada G6 adı altında birden fazla model bulunmakta. Ayırt edici olan tam kodu yazar mısınız?