HD 7400M GPU görünmüyor

Sanırım HP Pavilion G6 kullanıyorsunuz, bende de aynısı vardı. Sürücüleriniz güncel mi? Hem yüksek performans hem de diğeri için HD 3000 göstermesi bir bug. Sürücünüz güncel değil ise Radeon 16.2.1 kurmayı deneyin, o da olmaz ise Catalyst Control Center 15.7.1 kurun, sürücüyü AMD kendi sitesinde bulamayacağınızdan aynı sürücüyü kullanan bir kartın linkini vereyim;

Sürücü

Bu kartın sürücülerini kurmak sorunu çökecektir, önce Radeon kurun eğer sorun ile karşılaşırsanız, Catalyst olanı deneyin. Eğer sürücüleriniz zaten güncel ise, istediğiniz oyunu;

Radeon ayarları için;
•Arayüzü açın
•Tercihler bölümüne basın.
•Ek ayarlar
•Açılan sekmede uygulamalar için güç ayarları gibisinden bir şey olacak ona basıp uygulamanızı seçin ve yüksek performanslı GPU olanı seçin.

Catalyst Control Center için;
•Arayüzü açın.
•Güç sekmesi.
•Açılan sekmede uygulamalar için güç ayarları gibisinden bir şey olacak ona basıp uygulamanızı seçin ve yüksek performanslı GPU olanı seçin.

NOT: Eğer güç ayarları yok ise sağ üstteki butona basıp gelişmiş görünümü seçmelisin

Bunları yaptıktan sonra oyunlarda 7400M GPU kullanıcaksınız.

Hangi sürücüyü kurdunuz?
Amd Catalysti 15.7.1 kendi sayfasından indirdim dün. Ekran kartını uygulama sayesinde 2020 mayıs ayında çıkmış olan Game Ready sürücüsünü indirdim.

Evet haklısınız HP G6 kullanıyorum. Dediğiniz gibi 6470M var fakat 7400M gösteriyor Catalyst 15.7.1 vardı şimdi Crimson 16.2 dediğinizi indiriyorum cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

15.7.1 Radeon'un kendi sayfasından indirdim. Ekran kartını soruyosanız onu Driver Booster uygulamasıyla indirdim. 2020 Mayıs ayında çıkmış Game Ready Sürücüsünü kurdum.

Driver booster yanlış sürücüyü kurmuş maalesef, DDU ile AMD sürücülerini kaldırıp benim attığımı deneyin o kartın sürücü desteği bitik.

Hangi GPU kullanacağını Windows grafik ayarları anlayamıyor, benim attıklarımı deneyin çözülecek.
Aynın kartın çilesini ben de çektim size yardım etmek hoşuma gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…