HD 7450M GTA V'i Kaldırır Mı?

T

tonyjaa321

Ziyaretçi
  • İntel Core İ3 2350M 2.30 GHz
  • 8 GB 1333 MHz Ram
  • Windows 8.1 Enterprise
  • Amd Radeon HD 7450M 1GB
Bu sistemle Gta V oynanır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki laptop ile gta v çok zor yani, imkansız gibi.

Ben baktım bir tane siteden sadece ekran kartım yetersiz ama watch dogs'u lowda açıyor bunuda açmaz mı ?

Gta V'i tahminimce low quality'de açar ancak performans yine fazla olmaz ve oyun zevk vermez diye düşünüyorum.

Low quality derken ? Bir de tahmini low'da kaç fps alırım ?

Watch dogs ta kaç fps alıyorsunuz? Kaç çözünürlükte ekran kartınızın modelini söyler misiniz?

Türkçesi '' Düşük kalite ''. Ancak low quality'de de yüksek bir fps değeri alacağını düşünmüyorum. Sanırsam 30 - 40 arası bir değer olur.

Watch dogs ta kaç fps alıyorsunuz? Kaç çözünürlükte ekran kartınızın modelini söyler misiniz?
Ekran kartımın modeli amd radeon hd 7450m 1 gb 64 bit. Watch dogs'da low ayarları ve çözünürlük ise 800x600 olması lazım fps ise 20 25 arası. Biliyorsun watch dogs gta 5'den daha yüksek istiyor yani gta 5'de low'da 30 fps alır mıyım ?

Türkçesi '' Düşük kalite ''. Ancak low quality'de de yüksek bir fps değeri alacağını düşünmüyorum. Sanırsam 30 - 40 arası bir değer olur.
İnşallah dediğiniz gibi low'da 30 40 fps alırım.

Belki 30 fps falan alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…