HD 7600M FPS Sorunu

Alesilba

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar bende İntel HD 4000, AMD Radeon HD 7600M Series ve 4GB RAM'li laptop var. Ama ne yazık ki kasma sorunları var. Benden daha kötü bir sisteme sahip olan arkadaşım (AMD Raedon 5000 ve 4 GB RAM masaüstü) Fortnite'da 60 FPS alıyor ama ben 10 FPS'ten yukarı çıkamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarda sadece Catalyst Control Center var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devreye girmiyor muhtemelen senin 7600. Catalyst'den oyunun kısayolunu gösterip prizde yüksek performans yaparak denemelisin.

Devreye girmiyor muhtemelen senin 7600. Catalyst'den oyunun kısayolunu gösterip prizde yüksek performans yaparak denemelisin.

7600M ve HD Graphics 4000 arasında performans farkı çok az diye biliyorum. Sorun ondan dolayı değildir bence. Yine de yüksek performans tarafı doğru.

7600M ve HD Graphics 4000 arasında performans farkı çok az diye biliyorum. Sorun ondan dolayı değildir bence. Yine de yüksek performans tarafı doğru.
Hd graphics tam bir oyun özürlüdür, benchmark skoru oyuna yansımıyor ve renkler berbat bir halde oynuyorsun oyunu. :)
Eski amd gpuları da optimizasyon özülü. 14.1'den itibaren toparladı ama gene de bazı oyunlarda çileden çıkarabilir. Sanki çok stabilmiş gibi bir de 15.7.1 de kaldı. Beta olarak 16.2.1 var bir de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı