flurex Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Laptopumda 2 tane ekran kartı var. Biri Intel biri AMD (AMD Radeon HD7600M series) driverı yok. Kendi sitesinde de bilen varsa link atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Laptopumda 2 tane ekran kartı var. Biri Intel biri AMD (AMD Radeon HD7600M series) driverı yok. Kendi sitesinde de bilen varsa link atabilir mi?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ekim 2020 #2 Bu ve Bu linklere bakın bir. Artı 0 Eksi
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #3 7500m/7600m ekran kartim var burda sadece 7600m yaziyor ordan indirsem kursam sorun olurmu Artı 0 Eksi
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ekim 2020 #4 Sorun olacağını sanmıyorum. Aslında bu konu hakkında İngilizce olarak bir forumda epey bi tartışılmış. Dilerseniz link atabilirim. Artı 0 Eksi
Sorun olacağını sanmıyorum. Aslında bu konu hakkında İngilizce olarak bir forumda epey bi tartışılmış. Dilerseniz link atabilirim.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #5 Lord Raiden dedi: Sorun olacağını sanmıyorum. Aslında bu konu hakkında İngilizce olarak bir forumda epey bir tartışılmış. Dilerseniz link atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur aklim çok karisik bu ekran kartinin 2018 ve 2020 sürümüde var geçen driver bosterden güncelemistim 2020 yaziyordu ve bozuldu sonra AMD'nin driver bulma seyini yaptim aygit hatta falan yapti. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Sorun olacağını sanmıyorum. Aslında bu konu hakkında İngilizce olarak bir forumda epey bir tartışılmış. Dilerseniz link atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur aklim çok karisik bu ekran kartinin 2018 ve 2020 sürümüde var geçen driver bosterden güncelemistim 2020 yaziyordu ve bozuldu sonra AMD'nin driver bulma seyini yaptim aygit hatta falan yapti.
KS KS flurex Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #6 Lord Raiden dedi: Bu ve Bu linklere bakın bir. Genişletmek için tıkla... benim bilgisiyar win10 64bit ilk baştakini indireceğim dimi ve ayrı bi soru ndn amd nin kendi sitesinde yok Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Bu ve Bu linklere bakın bir. Genişletmek için tıkla... benim bilgisiyar win10 64bit ilk baştakini indireceğim dimi ve ayrı bi soru ndn amd nin kendi sitesinde yok
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 19 Ekim 2020 #7 Buyrunuz. Bence siz donanım kimliğine göre yazılım arayın. Forumda nasıl yapıldığı var. flurex dedi: benim bilgisiyar win10 64bit ilk baştakini indireceğim dimi ve ayrı bi soru ndn amd nin kendi sitesinde yok Genişletmek için tıkla... Evet. Bilmiyorum ama ürününün sürücü dosyasını paylaşmayan üreticilerden nefret ediyorum. Artı 0 Eksi
Buyrunuz. Bence siz donanım kimliğine göre yazılım arayın. Forumda nasıl yapıldığı var. flurex dedi: benim bilgisiyar win10 64bit ilk baştakini indireceğim dimi ve ayrı bi soru ndn amd nin kendi sitesinde yok Genişletmek için tıkla... Evet. Bilmiyorum ama ürününün sürücü dosyasını paylaşmayan üreticilerden nefret ediyorum.
KS KS flurex Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #8 Lord Raiden dedi: Buyrunuz. Bence siz donanım kimliğine göre yazılım arayın. Forumda nasıl yapıldığı var. Evet. Bilmiyorum ama ürününün sürücü dosyasını paylaşmayan üreticilerden nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... amd nin kendi uygulaması var ama ordan olmadı dediğim gibi kendi sitesindede yok o attığın linktede ilk arakadaşın attığı ss e bakarsan anlarsın Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Buyrunuz. Bence siz donanım kimliğine göre yazılım arayın. Forumda nasıl yapıldığı var. Evet. Bilmiyorum ama ürününün sürücü dosyasını paylaşmayan üreticilerden nefret ediyorum. Genişletmek için tıkla... amd nin kendi uygulaması var ama ordan olmadı dediğim gibi kendi sitesindede yok o attığın linktede ilk arakadaşın attığı ss e bakarsan anlarsın