HD 7660G Sistem GTA 5'i Kaldırır mı?

Proserpine

Hectopat
Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaslar.

Ön yüklemeyle ugrasacak vaktim yok. Arkadasımın aldıgı yerden Teknosa'dan 190 tl'ye 7 CD'li olarak oyunu kutu halinde birazdan almaya gidicem. 2-3 saate kadar merak ettiklerim var. Onları sormak istiyorum.

Arkadasımın laptobu benle aynı ama mesela bende 8 GB RAM varsa onda 6. Bendeki ekran kartı paylasımlı toplam 6 GB, ondaki tek kart 1.5 GB. Onun 1.8 işlemci benim 2.3, onun 2 çekirdek, benim 4 çekirdek. vb vb

Yani benim laptobum onunkinden %20 %30 felan daha iyi marka Samsung.

Laptobumu daha yeni temizleyip formatlattım. 2 senedir temizlemiyordum. 2 sene önce almıstım zaten. Termal macunu felan yaptırdım temizletme sebebim artık cok kötü olmustu. Mesela lol'de en düşük grafikte 1 FPS alıyordum sorunluydu laptop. Şimdi format attım temizlettim vb. Full grafikte 100 FPS alıyorum sabit rahat.

Arkadasım aldı GTA 5'i ve orta grafikte oynayabiliyor. Çok kücük kasmalarla ona da kasma denmez bence ama o cok rahat olmak için en düşük grafige alıyor. Bazı ayarları benim özelliklerin fotolarını koyuyorum.

Orta grafikde rahat bir şekilde oynayabilir miyim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar özelliklerinden resim 1 :
1.png

Bilgisayar özelliklerinden resim 2 :
2.png

Bilgisayar özelliklerinden resim 3 :
ogz4y7.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı