HD 7670M 1GB olarak gözüküyor

Nutella

Hectopat
HD 7670 M ekran kartına sahibim. Bu ekran kartı 2 GB lakin bilgisayarımda 1GB olarak gözüküyor. Nedeni nedir? Nasıl tekrar 2 GB yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dxdiag ekran görüntüsü atar mısınız?

buyur

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (43).png
    21,1 KB · Görüntüleme: 94
  • Ekran Görüntüsü (44).png
    20,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Ekran Görüntüsü (45).png
    19,7 KB · Görüntüleme: 92
Bu ekran kartı 1 GB zaten. Uzun yıllar kullandım. 2GB olanı da var ama bu işlemci ile kullanılan modelde 1GB video RAM var.

ben bilgisayara format atmadan önce oyunlarda 2gb olarak kullanıyordum lakin şimdi 1 gb ona anlam veremiyorum

ben bilgisayara format atmadan önce oyunlarda 2gb olarak kullanıyordum lakin şimdi 1 gb ona anlam veremiyorum

Muhtemelen 1GB sistem RAM'inden paylaşımlı kullanıyordum. Benim de eski laptobumdaki ekran kartı 1GB ama BIOS'tan 2GB yapabiliyorsun. Paylaşımlı 1GB + Paylaşımsız 1GB olmak üzere 2GB lık video memory kullanıyor.

valla bana lazım o nasıl yapabilirim yada daha yüksek yapma şansımız var mı

Son düzenleme:
valla bana lazım o nasıl yapabilirim yada daha yüksek yapma şansımız var mı

Donanımsal olarak yükseltilemez. Yazılımsal olarak da BIOS'un izin verdiği kadar paylaşımlı ek hafızaya sahip olabilirsin. Muhtemelen 1+1 = 2GB olur. BIOS'a girip kurcalaman da yarar var.

tamamdır sağ
Donanımsal olarak yükseltilemez. Yazılımsal olarak da BIOS'un izin verdiği kadar paylaşımlı ek hafızaya sahip olabilirsin. Muhtemelen 1+1 = 2GB olur. BIOS'a girip kurcalaman da yarar var.

tamamdır sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…