Çözüldü HD 7670M 2GB HOI4 performansı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

GustavAdolf

Decapat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımın özellikleri şunlar:
-i7-3630QM 2.40GHz.
-8 GB DDR3 RAM.
-HD 7670M ekran kartı.
Bilgisayarım bu özelliklerle HOI4 kaldırır mı? Özellikle bu donanıma sahip oynayan birisi varsa yazarsa çok sevinirim.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
-i7-3630QM 2.40GHz.
-8 GB DDR3 RAM.
-HD 7670M ekran kartı.
Bilgisayarım bu özelliklerle HOI4 kaldırır mı? Özellikle bu donanıma sahip oynayan birisi varsa yazarsa çok sevinirim.
Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor oynayabilirsiniz.
-i7-3630QM 2.40GHz.
-8 GB DDR3 RAM.
-HD 7670M ekran kartı.
Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor oynayabilirsiniz.

Çözüm
-i7-3630QM 2.40GHz.
-8 GB DDR3 RAM.
-HD 7670M ekran kartı.

RAM'iniz yavaş ise belki sıkıntı çekebilirsiniz. 5X belki sıkıntı çıkartır arkadaşımda benzer bir sistem vardı bazen 3X hızda bile sorun çıkıyordu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Aslında benim korkum ekran kartından tam olarak, düşük ayarlarda aşırı derece kasma olmazsa benim için sıkıntı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı