HD 7670M devreye alınamıyor

CanTasThis

Decapat
Laptop bilgisayarıma Win 10 format attığımdan beri ikinci ekran kartımı kullanamıyorum. (AMD) biliyorsunuz bir Intel bir de AMD veya NVIDIA oluyor DDU ile defalarca silip tekrardan yükledim sonra PC reslediğimde yaklaşık 1 2 dk açık kalıyor sonra kendi kendine PC kapanıyor herzaman bu hatayı alıyorum veya mavi ekran hatası alıyorum, ne yapabilirim Yaklaşık 1 senedir bu sorunu çözemedim her türlü forumda vs paylaştım ama bulamadım (Intel HD Graphics 4000 /AMD Radeon HD 7670M series )

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elle yapmanız gereken bir şey değil bu. Oyunlarda otomatik olarak performans grafik işlemcisine geçer zaten. Burada sorun nerede ki?

Yani ben ekran kartının kendi sitesinden catalyst kuruyorum pc kapanıyor sorun bu normal herhangi bir yerden indirsem ekran kartı driverini oluyor ama catalyst e girmek istiyorum bunuda başaramıyorum dxdiagdada. Catalyst i yüklemeden önce intel ekran kartı gözüküyor ve pc kapanıyor 1 2 dakika içinde ddu ile silip yeniden temiz kurulum yapıyorum ancak hiçbirşey değişmiyor
Hocam elle yapmanız gereken bir şey değil bu. Oyunlarda otomatik olarak performans grafik işlemcisine geçer zaten. Burada sorun nerede ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…