Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar Open Broadcaster ile kayıt yapıyorum. Malesef 2. ekran kartım görülmüyor. Şuradakı gibi. Sadece HD4000 görülüyor. Nasıl düzeltirim? Bilen yok mu? 1 haftadır uğraşıyorum. Güncel.
Arkadaşlar Open Broadcaster ile kayıt yapıyorum. Malesef 2. ekran kartım görülmüyor. Şuradakı gibi. Sadece HD4000 görülüyor. Nasıl düzeltirim? Bilen yok mu? 1 haftadır uğraşıyorum. Güncel.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Ocak 2015 #2 Yazılımın desteği olmayabilir. Ama yine de Değiştirilebilir Grafikler altından Yüksek Performans modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Yazılımın desteği olmayabilir. Ama yine de Değiştirilebilir Grafikler altından Yüksek Performans modunda çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #3 Sorunum hala devam ediyor. @MF Ağabey Değiştirilebilir Grafik ayarını yaptım. Malesef düzelmiyor. Ayrıca Omega sürücü ile gelen Raptr programı ile çekmeye çalıştığımda:ERROR_GEN_FAİLURE (31) hatası alıyorum. Oyunlarım orjinal.
Sorunum hala devam ediyor. @MF Ağabey Değiştirilebilir Grafik ayarını yaptım. Malesef düzelmiyor. Ayrıca Omega sürücü ile gelen Raptr programı ile çekmeye çalıştığımda:ERROR_GEN_FAİLURE (31) hatası alıyorum. Oyunlarım orjinal.
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #4 Bilen yokmu?
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #5 Sorunum hala devam ediyor.