HD 7700 ve i3 2120 GTA 5 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Blax4

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar bu sistem GTA 5 açar mı? Açarsa da kaç FPS alır?

i3 2120 işlemci 3.30 GHz.
7700 HD Radeon 1 GB.
6 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistem GTA 5 açar mı? Açarsa da kaç FPS alır?

i3 2120 işlemci 3.30 GHz.
7700 HD Radeon 1 GB.
6 GB RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HD 7700 dediğiniz 7770 ise Xeon E5440 ve 8 GB DDR2 RAM ile 720P orta-yüksek arası 60 FPS aldım. 1080P düşük ise 30-40 FPS aldım, aşağı yukarı da sizinki de o değerlere yakın olur diye düşünüyorum.

25-30 FPS ile oynatır mı bilmiyorum zevk alabilir miyim?

En az yazdım hocam. Genellikle ortalama olarak 40-50 arası gidip gelecektir. Normal ayarlarda oynarsanız. Tabi rahatsız olup doku ayarını yüksek ve buna benzer birkaç ayarı yükseğe alırsanız o zaman FPS 30'lara düşebilir. Zaten yukarda Enes arkadaşımız video atmış. Oradan bakarak daha net anlayabilirsiniz.

En az yazdım hocam. Genellikle ortalama olarak 40-50 arası gidip gelecektir. Normal ayarlarda oynarsanız. Tabi rahatsız olup doku ayarını yüksek ve buna benzer birkaç ayarı yükseğe alırsanız o zaman FPS 30'lara düşebilir. Zaten yukarıda Enes arkadaşımız video atmış. Oradan bakarak daha net anlayabilirsiniz.

Özür dilerim görmemişim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı