Dorkdkfkf Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Merhaba, benim i5 4460 HD 7750 2 GB 8 GB RAM H81M-K anakartım var. Apex'de en düşük ayarlarda kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Merhaba, benim i5 4460 HD 7750 2 GB 8 GB RAM H81M-K anakartım var. Apex'de en düşük ayarlarda kaç FPS alırım?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 27 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dorkdkfkf Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun hem işlemcisi hem de ekran kartı benimkinden kötü.
Chitoge Kirisaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun hem işlemcisi hem de ekran kartı benimkinden kötü.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 27 Şubat 2021 #4 Dorkdkfkf dedi: Bunun hem işlemcisi hem de ekran kartı benimkinden kötü. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi nasıl kötü hocam? 4.1GHz'de arkadaşımın kartı GTX 1050 Ti darboğazsız besleyebiliyor.
Dorkdkfkf dedi: Bunun hem işlemcisi hem de ekran kartı benimkinden kötü. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi nasıl kötü hocam? 4.1GHz'de arkadaşımın kartı GTX 1050 Ti darboğazsız besleyebiliyor.