Çözüldü HD 7770 Ekran kartı Isınma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

murat1186

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ekran kartım çok ısnıyor. HD 7770 kullanıyorum amd 128 bit 1 gb. Arkadaşlar ekran kartımın driverini yükledim. Sanırım 14.4 olması lazım sürümü. Bu driveri yükledim yüklerken tam yükleme sırasında amd catalyst control center e geliyor yükleme sırası
ve biraz yükledikten sonra yükleme hatası diyor .

Bu yüzden bende driveri tekrar kurdum ama bu sefer kurarken özel kurulum yaptım. Ordan control center deki tiki kaldırdım ve control center i yüklemedi. Ve başarılı vir şekilde driveri kurdum .

Fakat şuanda ısınma sorunu var ekran kartımda malesef. Önceden conral centerden fan hızını ayarlayabiliyordum fakat şimdi ayarlıyamıyorum.

Fifa 2014 oynuyordum 1 saat felan oldu çok ısındı ekran kartı ve rest attı otomatik olarak PC'ye. Bu control center sorunu çözülür mü yoksa ekran kartımın fan hızını yükseltebileceğim bir program vb yollar var mı? Varsa yardım eder misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi ccc yi nasıl elle kuracağım bilmiyorum. Biraz açarak söyler misin?

Arkadaşlar problemi çözdüm. Msi after burner adlı programı yükledim. Oradan fan hızı ayarlanıyor. Cpu'su yükseltiliyor, düşürülüyor. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye diyorum. Fan hızı için küçük bir o.c programı gibi bir şey. Sorun çözülmüştür .

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…