M Muhammet Ömer AVAN Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 10 24 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı HD 7770 Anakart GA-H77-DS3H İşlemci i7 3770K config.plist dosyasını seçmeme rağmen bu hatayı almaya devam ediyorum. Kurmaya çalıştığım sistem monterey 12.6.3. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023
config.plist dosyasını seçmeme rağmen bu hatayı almaya devam ediyorum. Kurmaya çalıştığım sistem monterey 12.6.3.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Hangi sürümü deniyorsun ? Boot argsa şunu ekle. radpg=15 Config nasıl ayarlardığını belirt, hatalı yapıyor olabilirsin.
Hangi sürümü deniyorsun ? Boot argsa şunu ekle. radpg=15 Config nasıl ayarlardığını belirt, hatalı yapıyor olabilirsin.
M Muhammet Ömer AVAN Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 10 24 Aralık 2023 #3 claus dedi: Hangi sürümü deniyorsun ? Boot argsa şunu ekle. radpg=15 Config nasıl ayarlardığını belirt, hatalı yapıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... opencore sürümü mü macos sürümünü mü soruyorsunuz config ayarlarını linkte ekledim config.plist 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl
claus dedi: Hangi sürümü deniyorsun ? Boot argsa şunu ekle. radpg=15 Config nasıl ayarlardığını belirt, hatalı yapıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... opencore sürümü mü macos sürümünü mü soruyorsunuz config ayarlarını linkte ekledim config.plist 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl