HD 7770 vs HD 6850

Bütçe
500
Kaç derece idealdir hocam. Bir de nelere dikkat etmeliyim alırken.
15 dakika civarı OCCT testi yapın, çizgili görüntü veya siyah ekran falan olursa oradan uzaklaşın. Yükte 75 dereceye kadar idealdir Sapphire kartlar için. 7850 ile 65 üstünü zor görüyordum. 6850'de tek fan olduğu için bu değer biraz daha yüksek olacaktır, doğal olarak. Kartın ne amaçla ve hangi oyunlar oynandığı gibi şeyleri sorun. Tüm gün LoL oynanmış bir kartla Witcher 3 oynanmış kart bir tutulamaz, ömür farkı olur.

Tamamdır hocam teşekkür ederim dikkat edeceğim. Alırken yaptığım testleri buraya da yükleyeyim eğer müsait olursanız değerlere göz atar mısınız?

Ben de 6850'den yanayım
Modeller bu şekilde hocam. Peki sizin önereceğiniz kartlar var mı? Bu iyi diyebileceğiniz, ben bunları bulabildim.

Eki Görüntüle 1211317
Eki Görüntüle 1211318
6850 performans olarak daha iyi olduğu için onu alın ya.
Hocam Sapphire 7770 almayın.
Kısa süre sonra yanıyor.
Yani biraz garip bir cümle, çünkü 9 senedir bi şey olmayan kart yeni sahibine geçince yanayım bari mi diyor?

Ben de 6850'den yanayım.

6850 performans olarak daha iyi olduğu için onu alın ya.

Yani biraz garip bir cümle, çünkü 9 senedir bir şey olmayan kart yeni sahibine geçince yanayım bari mi diyor?

Hayır hocam alacaksanız Sapphire almayın diye söyledim, çünkü HD7770 çok ısınan ve kronik sorunlu bir model.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı