HD 7850 Dual-X 100 dereceyi görüyor

ErdemSz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba HD 7850 Dual-X ekran kartına sahibim internetten baktığım testlerde kart 70 dereceyi geçmiyor. Ama bendeki kart 100 dereceleri görüyor yani bilgisayarı açamıyorum. Ekran kartını takacağım diye sadece Valorant oynuyorum onda da 65-70 dereceyi görüyor Full yükde değil iken. Bilgisayarcıya bakım için gönderdim fanlarını iyice temizledim, fanları da sorun yok ama 100 dereceyi görüyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun değişimi yapıldı mı?

Arkadaşlar merhaba HD 7850 Dual-X ekran kartına sahibim internetten baktığım testlerde kart 70 dereceyi geçmiyor. Ama bendeki kart 100 dereceleri görüyor yani bilgisayarı açamıyorum. Ekran kartını takacağım diye sadece Valorant oynuyorum onda da 65-70 dereceyi görüyor Full yükde değil iken. Bilgisayarcıya bakım için gönderdim fanlarını iyice temizledim, fanları da sorun yok ama 100 dereceyi görüyor. Ne yapabilirim?

Aynı sorun bende de var bende HD 6750 var AMD'nin referans tasarımı yükte 90 derecede tutabiliyor kendisini. Benim kasam biraz küçük sadece bir tane egzoz fan var senin kasan nasıl bir de kaliteli bir termal macun sürmeni tavsiye ederim.

Aynı sorun bende de var bende HD 6750 var AMD'nin referans tasarımı yükte 90 derecede tutabiliyor kendisini. Benim kasam biraz küçük sadece bir tane egzoz fan var senin kasan nasıl bir de kaliteli bir termal macun sürmeni tavsiye ederim.

Hocam bilgisayarcıya bakım için gönderdim zaten termal macun vs yenilendi. Kasamda 3 adet önde 1 adet arkada egzoz fanı var.
Termal macun değişimi yapıldı mı?

Evet yapıldı.

Montajda da sıkıntı olabiliyor. Soğutucu bloğun iyi oturması gerekir.

Bakımdan önce ve sonra sorun aynı mıydı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı