Çözüldü HD 7850 ekran donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErenKuzucu16

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
SAPPHİRE HD 7850 1GB DUALX
Arkadaşlar selam. Sistemi FurMark'ta soktum ve 30 dk tuttum sorun yoktu sonra soğumaya bıraktım. Dereceler 65'ten aşağı inince goruntu siyah veya beyaz olup donuyor resetlemek zorunda kalıyordum. Resetliyince Windows logosundan sonra goruntu gelmiyor mouse klavye ışıkları gidiyordu. Bende sistemi ekran kartinin fanlarını durdurup ısıtıyorum. 15 dk kadar sistem kendine geliyor zaten sonra gene aynı şeyler gene döngü başa dönüyor. Ne yapmam gerek fırınlasam çözülür mü?

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkürler deneyeceğim şimdi duruma göre yazarım.

Evet güncelleme yapayım az önce fırınladım 6 dakika 190-200 derece arasında sorun yok gibi çalıştırdım kartı şimdi macununu sürüp oyunlara girdim FurMark yaptım 2 3 dakika sorun yok görüntüde güncel driverini kurdum bakalım ne kadar götürecek bizi? Teşekkürler herkese.
200 derecede 5 6 dakika tutmak aklımdan geçti bir denemem lazım eğer reball zorunlu ise driver kaynaklı olma ihtimali var mıdır?

Ben driver kurarken hata yaşıyordum. Oyunda kart yüke girince gri ekran. Görsel bozulmalar, PC açılınca ekran gelmemesi vb. siz yine de deneyin driver kurmayı, olmadı en son denersiniz fırınlamayı.

Ben driver kurarken hata yaşıyordum. Oyunda kart yüke girince gri ekran. Görsel bozulmalar, PC açılınca ekran gelmemesi vb. siz yine de deneyin driver kurmayı, olmadı en son denersiniz fırınlamayı.

Aynı şeyler var bende de bir bakayım olmadı firinlayacagim karti.

Eski bir driver kurmayı dene. PSU'n kaç watt? MSI Afterburner'dan Core clock kısıp dener misin tekrar sokmayı?

PSU yetmiyor farkındayım da PSU'dan olsa reset atardı eski driver bir kurayım atabilir misiniz driver Windows 10 64 Bit driveri ben bulamadım HD7850 için.

PSU yetmiyor farkındayım da PSU'dan olsa reset atardı eski driver bir kurayım atabilir misiniz driver Windows 10 64 Bit driveri ben bulamadım HD7850 için.

Buradan eski bir driver indirmeyi deneyebilirsiniz bir ihtimal çözüm olacaktır. En kötü ihtimalle fırınlama işlemi yapmanız gerek o da kolay zaten ama onu en son yapmak en iyisi.

Bir de senden ricam MSI Afterburner'dan core clock kısıp dener misin rica etsem aynı testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…