Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 17 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım eskidi overclock yapmak istiyorum. Ekran kartının termal macununu değiştirdim boşta 39-40 derecelerde geziyor oyunda maksimum 60-70 derecelere çıkıyor. Aşağıdaki GPU-Z özelliklerine göre nasıl bir ayar yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım eskidi overclock yapmak istiyorum. Ekran kartının termal macununu değiştirdim boşta 39-40 derecelerde geziyor oyunda maksimum 60-70 derecelere çıkıyor. Aşağıdaki GPU-Z özelliklerine göre nasıl bir ayar yapmalıyım?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 17 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 17 Ağustos 2022 #3 OnlyX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu denedim sürücülerim çöktü ama olsun.
OnlyX dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu denedim sürücülerim çöktü ama olsun.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 17 Ağustos 2022 #4 Nysentiera dedi: Videoyu denedim sürücülerim çöktü ama olsun. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını yaktın?
Nysentiera dedi: Videoyu denedim sürücülerim çöktü ama olsun. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartını yaktın?
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 18 Ağustos 2022 #5 OnlyX dedi: Yani ekran kartını yaktın? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Güvenli mod ile kurtardım ama.
OnlyX dedi: Yani ekran kartını yaktın? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Güvenli mod ile kurtardım ama.