HD 7850 sistem düşük FPS sorunu

recep5334

Megapat
Arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımdan bu yana bayağı bir performans düşüklüğü olduğunu düşünüyorum bunun sorunu sizce nedir karşılaştığım şeyleri size anlatıcam. İnşallah yardımcı olabilirsiniz.

Ben PC'yi aldığımdan beri League Of Legends oynarım. Bu oyunda Eskiden Full ayarlarda hiç bir problem yaşamazken şu anda ayarlarını düşürdüğümde bile sorunlar yaşamaktayım. Sistemimin bu oyunu rahatça yüksek ayarlarda açması gerekirken bu problemi neden yaşıyor olabilirim?
Adsız.png

Oyun oynarken ki ısı değerleri bu şekilde.

Sistemim ;

• HD 7850 OC 2GB Ekran kartı
  • AMD Fx6300 İşlemci
  • 4GB Ram

• 4 GB RAM bu sistemi tam yük altında besleyemez.
  • Windows 7 ile sisteminize eziyet etmemenizi öneririm.
  • Windows 10 kurup sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitesinden güncelleştiriniz.

Boşuna masraf yapmak istemediğimden iyice araştırıyorum şimdiden teşekkür ederim.

.

DX güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü kurun:
DX Web üzerinden.exe

Teşekkür ederim. Windows 10 u yükledim gerçekten daha iyi geldi genel performans açısından ama oyundaki problemimi çözmedi.

• İlk işlemci için macun alacağım.
Sorun çözülmez ise
  • RAM takviyesi yapacağım.
Yardımların için teşekkür ederim sorunu çözdüğümde tekrar burdan bilgilendireceğim.

Ekran kartı sürücüsünü güncellediniz mi?
Desktop
Bunu indiriniz:
Radeon Software315 MBCrimson Edition 16.1 Hotfix1/7/2016

Evet indirdim ama sorun devam ediyor şöyleki.

• Bilgisayarı bir güzel temizledim işlemci ısısı 50 dereceye düştü o ara sorun yoktu biraz zaman geçince yine 78 dereceye ulaştı bana önerebileceğiniz güzel ve ucuz bir macun var mı?
RAM daha pahalı olduğundan ilk macun alıp sorunumu çözmeye çalışacağım.

Edit: Macunu sürdüm ısı 40 dereceye düştü yük altında ama sorun devam ediyor maalesef yeni RAM alıp deneyeceğim şimdi de. :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı