Oynayabilirsiniz ancak bunlar oldukça eski bileşenler. Daha güncel bileşenler almanız daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Ayrıca bu parçaların çoğunun sıfırını bulamazsınız.
O ekran kartını alalı 2 yıl oldu. Çatır çatır iş görüyor ama arkadaşların dediği gibi artık eskidi. Amd istiyorsanız R serisi kartlara bakın. Hd serisi artık yeni sistemler için alınmaya değmez.
Yazdığım sistem 1380 tl civarı tüm parçaları sıfırdı ama bütçe monitör hariç 1700 tl monitörde alacağım için fazla zorlamak istemiyorum. Bu arada bilgisayarı yıl sonu alcam şimdiden bi fikir ediniyim dedim.
Hd 7850 r9 270 e karsilik geliyor bence R serisi bir kart tercih edin sahsen ben hala 3 yil once aldigim HD 7870 ten memnunum Gta 5 witcher 3 gibi oyinlari rahatlikla oynayabiliyorum.
Oynayabilirsiniz ancak bunlar oldukça eski bileşenler. Daha güncel bileşenler almanız daha uzun süre kullanmanızı sağlar. Ayrıca bu parçaların çoğunun sıfırını bulamazsınız.
Hd 7850 r9 270 e karsilik geliyor bence R serisi bir kart tercih edin sahsen ben hala 3 yil once aldigim HD 7870 ten memnunum Gta 5 witcher 3 gibi oyinlari rahatlikla oynayabiliyorum.