Arkadaşlar sizce sistemim Valorant için ideal mi?
En azından drop yemeden en kotu 60 FPS alabilir miyim ya da bun daha yüksek veya daha düşük mü performans verir?
En azından drop yemeden en kotu 60 FPS alabilir miyim ya da bun daha yüksek veya daha düşük mü performans verir?
Peki overlcockla kuetarabilirmiyim? Bir sorum daha olacak. Valorantı indirdiğim de çözünürlük özel olarak klaiyor. Değiştiremiyorum 1366x768 çözünürlükte kalıyor çözünürlüğü nasıl deiatirbeilirim oyin icinde
Peki overlcockla kuetarabilir miyim? Bir sorum daha olacak. Valorant'ı indirdiğim de çözünürlük özel olarak klaiyor. Değiştiremiyorum 1366x768 çözünürlükte kalıyor çözünürlüğü nasıl deiatirbeilirim oyin icinde.
Valorant görüntü ayarlarında çözünürlük özel olarak sabit kalıyor. Değiştiremiyorum. Nasıl deiatirbeilirim?
Monitör 1366x768 çözünürlük destekliyor. Ama oyuna girince FPS 50-60'dan yukarı çıkmıyor. Önceden Win8.1 kullanıyordum Valorant'ta en kotu 120FPS oynuyordum ne drop giriyordu neden kasma. Ama şu an Windows 10 kullanıyorum biliyorsunuz Valorant eski işletim sistemlerinden desteği çekti şu an da en fazla 90 alıyorum onda da hayvan gibi drop yiyorum sizce donanım değişikliği yapmadan FPS ve drobu nasıl arttirabilirim? Önceden SSD de kullanıyordum şu an SSD olsa bire hafif droplar giriyor. Overlcock önerir misiniz?