Kolay gelsin. Ben buraya sistemimi yazayım birkaçta sorunum var bunları da yazayım.
(Upgrade edilebilir mi ? Edilebilirse tavsiyeler.)
Processor: AMD Phanom II X6 1075T Turbo 3.1 GHZ
Video Card: SAPPHIRE RADEON HD 7850 DUAL-X OC 2 GB GDDR5 256 BIT
Memory: 4x2 8GB DDR3 1600 MHZ Kingston HyperX
Motherboard: Gigabyte GA-880GMA-UD2H v2
HDD : 500 GB SSD 320 GB HDD
System: Windows 7 64 Bit Ultimate
Monitor: Samsung Syncmaster 226BW 22.6 Inch
Şimdi ben Star Wars battlefront (Favori Oyunumdur) ETS2 ne bileyim GTA5 oynuyorum. Bu sistem ile GTA 5 DX10 Ultra ayarlarda 35, 40, 50 FPS arası alıyorum. Star Wars Battlefront Ultra (neredeyse ULTRA) ayarlarda 45 70 arası FPS alıyorum. ETS2 MP Ultra ayarlarda 25 40 arası FPS alıyorum fakat son zamanlarda bir sorunla karşılaştım. Belli bir süre sonra GPU osınıyor ve ekranda değişik şekiller çıkıyor ve o anmda hangi ses varsa pc'de o takılıyor yani drrrrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkıyor. Mesela mecbur reset atıyorum. Bu sorun yeni yeni baş göstermeye başladı. En son fanların yaprakları kırılmıştı 2 fanı söküp yerine yapıştırıcı ile yapıştırmıştık ve ekran kartı yeterince soğuk bir şekilde duruyordu. Bu tamir edilebilir birşey mi yoksa yenisini almak gerek mi? Cidden şu sıralar okul harcı cart curt yüzünden çok ama çok sıkıntılı bir durumdayım bu yüzden yeni almak istesem de baya bir zorlamam gerek yani bozulduysa kesin alıcam da Ayrıca ben bu sisteme:
Sapphire R7 370 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
MSI R7 370 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
bu iki karttan birini almayı düşünüyorum. İşlemci darboğaz tarzı bir şey yapar mı, yeterli mi yani beni bu ekran kartlarından biriyle bir 3 4 yıl daah götürür mü? Sistemim iyi mi gibi sorularım var. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum. Bunu birkaç yere daha yazıcam 2 gün içerisinde almak istiyorum çünkü kartımı.
Recep Baltaş çok duydum adını birde burada bir yardım etsen çok bomba olacak