HD 7850 Sistemi Upgrade Etme

• Konuyu başlatan SmDz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.158
O kadar uğraşıyorum seni bilgilendirmek için en azından mesajlarımı beğen. :vıy::vıy::LOL:

Ekran kartınızda bir sorun yoktur bence,şayet yandıysada r9 380x öneririm. 1.000TL kadar fiyatı var.

Bütçesi kısıtlı ve 380X için o kadar fiyat farkı vermeye değmez çünkü fazlaca performans farkı yok.

Bende tam 4GB Versiyonunu soracaktım gerek kalmadı galiba fark yok cevabını çıkarttım ben oradaki KANDIRIRLAR cümlesinden Kartı standart ayarlarına getirdim şuanda 860 1200 durumda güç denetimi de %0

Usta sabah 9.800 TL kadar bir harç yatırdım üniversiteye kalsa elimde yemin ediyorum bilgisayar dizerdim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus alacaksa r9 380 için 990TL ödeyecek ki asus AMD konusunda biraz altta kalıyor. Onun yerine sapphire r9 380 alınabilir. Asus r9 380 yerine r9 380x alarak çok daha iyi yaparsınız. Sapphire çok önerilmesede inan AMD nin bir numaralı markasıdır.

Ya ben bu ekran kartı ile Star Wars Battlefront oynuyorum GTA5 Online oynuyorum ultra ya yakın ayarlarda gerçi Radeon ayarlarından sonra fps az buçuk düşecektir tabi'de Sapphire benim ekran kartımda şuanda

Bir yandan güçlendirme yapılmamalı diye düşünüyorum. HD 7850 sahibi değilim ancak test etme imkanı buldum şöyle 3-4 saatliğine, ETS 2, CS:GO ve GTA V gibi oyunları gayet iyi ayarlarda kaldırabilen bir kart. Tabii senin seçimin, benim kart olarak önerim R9 380'dir.

Ama bende şöyle birşey var 1 FPS'in peşinde koştuğum için bu aldığım karttada ben o radeon ayarlarıyla oynarım yani onu nasıl çözeceğiz :D

Hocam kartın Devrelerine soğuk lehim yaptılar şimdilik bi sıkıntı yok gibi ama genede yakın zamanda bir kart alacağım
Sapphire R9 380 Nitro Dual-X 4GB 256 Bit GDDR5 DX12 Kart buldum fazla pahalı değil bunun Üreticisinin farklı olduğu verisyonlarda var sizce bunu'mu almalıyım yoksa bunun 2GB Versiyonlarından'mı almalıyım yani bunu almak için kendimi biraz sıkmam gerek ama değecekse eğer aldığıma ve 2GB ile arasında fark olacaksa bunu bana bilidirin lütfen :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı