HD 7850 Sistemi Upgrade Etme

Son dediğinizi deniyceğim belki faydalı olur Radeon ayaralrı bunlar
Çok fazla bir yükseltme yapmama izin vermiyor uygulama kart eski biraz
FAN HIZI MÜHİM DEĞİL 2 ADET FAN VAR ALTINDA SON HIZ DÖNÜYOR

http://i.hizliresim.com/L1GOAz.png

Ama bu ayarlar stabilize ayarlar diye biliyorum ben yani Program ile yapıldığı için bir sıkntı yaratmamamsı gerekmiyormu mantığa dayalı olan budur AMD Gene yaptı yapıcağını ama büyük ihtimal ile gene düzelmeyecektir bence

AMD' nin bir suçu yok. Siz bilinçsizce kullanmışsınız. Overdrive kısmına tıklayınca program söyler zaten sorumluluk size aittir diye.

Yok onu demedi ilk açtığım günü hatırlıyorum deseymiş keşke şimdi ben bunu yarın deneyebilirim ancak şuan hem final'ime çalışıyorum hem burada bu lanet bilgisayar ile uğraşıyorum bakın 4 yıldır elimde bilgisayar ben bununla uğraştığım kadar ders çalışsaydım İlayda Şamlıgil gibi nasa'ya giderdim derdimi sen anla sen düşün
Bugünlük çok eziyet çektirttim sanada kusuara bakma Şunu sormak istiyorum birde R9 380 Modelini alırım büyük ihtimalle Bunun Üreticisi fark edermi sizce yani Örnek olarak Asus R9 380 Alsam aynı performansı alırmıyım yoksa İllede Sapphire'mı ? yada Trı - X O.C mu Dual - X O.C mu sade O.C mu

Tabi öyle oldu biraz Bilinçsizlik işte
Cidden o kadar fark edermi o ayarlar ya ?

AMD ekran kartı seçeceksen sapphire tercih etmelisin.

R9 380 için 2 GB olan herhangi bir markayı alın. Bütçeniz kısıtlı sizi pahalı 4 GB' lık modellerle kandırıp aldırırlar. Aldığınız yerde MSİ, ASUS, Sapphire gibi markalardan hangisi ucuzsa onu alın.

Kartı öldürmüşsün sen, ayarlarını eski haline getirip tekrar denersen muhtemelen düzelir.

Ekran kartınızda bir sorun yoktur bence,şayet yandıysada r9 380x öneririm. 1.000TL kadar fiyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…