HD 7850’den R7 370’e geçmeye değer mi?

Daha fazla  
Elimde HD7850 var R7 370e geçsem fark eder mi?

Neredeyse aynı performansa sahipler hocam pek bir şey beklememeniz gerek geçiş yapsanız da.

Hocam elimdeki 7850 1GB VRAM'e sahip R7 370 ise 2 GB. 1GB daha fazla VRAM için 200TL farka değer mi peki

1-2 tık daha üstüne geç bence destekliyorsa eğer, ona değer.

İşlemcim Xeon X5460 3.71GHz OC ile kullanıyorum

Hayır hocam değmez.

Hocam elimdeki 7850 1GB VRAM'e sahip R7 370 ise 2 GB. 1GB daha fazla VRAM için 200TL farka değer mi peki
VRAM boyutu ile birlikte, kartın kaç bit olduğu, saat ve işlem hızları vs. bunlarda önemli, bence sadece oraya takılma derim. Bak ben zamanında Zotac GTX 560ti ile yüksek ayarlarda GTA 5'i rahat rahat oynamış birisiyim. Bu kart ile örnek karşılaştırma yapabilirsin istersen.

Peki neye geçmemi önerirsiniz
Sapphire kullanıyorsan eğer, alabilirsen eğer darboğaz olmazsa RX570 al güzel olur bence senin için. Temiz ikinci el olanları var onları bulman önemli ama her zaman sıfır daha iyidir tabi.

O kadar bütçem yok hocam 850tlyi geçemiyorum

Hocam güç kaynağımda sadece 1 tane 6pin pcie var eğer molex ya da satadan pcie ye dönüştüren aparattan alıp kullanırsam bir sorun teşkil eder mi?
Güç kaynağım 460w

Hocam güç kaynağımda sadece 1 tane 6pin pcie var eğer molex ya da satadan pcie ye dönüştüren aparattan alıp kullanırsam bir sorun teşkil eder mi?
Güç kaynağım 460w
r9 270 buldum 745tl’ye onu alsam nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…