HD 7870 Tam Performans Çalışmıyor !

tolga çeber

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bende AMD Sapphıre 7870 O.C editon var. Gerçekten iyi bir kart önceden BF 4'de 70-80 fps arası gidiyordu 1440x900 çözünürlükte ve tabi ultrada. Ama şimdi 50-35 fps arası gididiyor. MSI afterburner yazılımı ile kullanıma bakıyorum %30-%50 arasında gidiyor hiç bir zaman %80-%90 çıkmıyor. Önceden %80-90 çalışıyordu ve sebebini bilmediğim bir şekilde performans vermiyor. İşlemcinin kullanıma bakıyorum %70-%90 arasında bunun ekran kartı sürücülerim güncel. İşlemcim intel i5 4570, anakartım gigabyte Z87m-dh3, RAM 8 gb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücülerinin hepsi güncel (oyunda orjinal ve güncel ). Isı değerleri de gayet iyi 60 derece gördüğüm en yüksek (yük altında ki değer). Yüksüz 26-30 derece arasında. Arkadaşlar, şimdi de M&B Warband, İnsurgency gibi basit oyunlarda kasmaya başladı. Pingim 26 iken FPS normalde Warband'da 160 gösterirken 140 göstermeye başladı, sonra 36-40 düşen fpsler gördüm. Bunun nedeni nedir ? Yardım olacak var mı acaba ? @Recep Baltaş

Afterburner ile bf4 oynarken ki resimleri attım ara sıra oyunu aşağıya indirdim fark edersiniz zaten detaylı bakarken(bu arada ilk açtığım sırada ekran kartı bi %90 civarında çalışmış oyuna girince düşme var yine) @MF doğru diyorsunda 8.1 o kadar fark etmez beni sorunum şu ben önceden yüksek fps alıyordum bu çözünürlükte ne oldu da böyle oldu fps düşüşleri çok rahat oynanmıyor gayet yeterli bir kart. Win 8.1 indirdiğimde de aynı sorunlar görülünce ne yapıcağım?

Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_8.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı