RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Merhaba sorum bu HD7870 tek 6 pinli güç kablosu taksam çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. PSU Cooler Master Elite V4 500W.
Merhaba sorum bu HD7870 tek 6 pinli güç kablosu taksam çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. PSU Cooler Master Elite V4 500W.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Hayır çalışmaz. Yani benim kartıma eksik takınca çalışmıyor. Ama senin kartında ne olur bilemiyorum.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 4 Ağustos 2022 #3 RFCkuso dedi: Merhaba sorum bu HD7870 tek 6 pinli güç kablosu taksam çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. PSU Cooler Master Elite V4 500W. Genişletmek için tıkla... Bazı kartlarda 8 pine 6 pin takılsa bile çalışmıyor.
RFCkuso dedi: Merhaba sorum bu HD7870 tek 6 pinli güç kablosu taksam çalışır mı? Şimdiden teşekkürler. PSU Cooler Master Elite V4 500W. Genişletmek için tıkla... Bazı kartlarda 8 pine 6 pin takılsa bile çalışmıyor.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #4 deadfellow dedi: Hayır çalışmaz. Yani benim kartıma eksik takınca çalışmıyor. Ama senin kartında ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hiç mi görüntü gelmez.
deadfellow dedi: Hayır çalışmaz. Yani benim kartıma eksik takınca çalışmıyor. Ama senin kartında ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani hiç mi görüntü gelmez.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 5 Ağustos 2022 #5 deadfellow dedi: Hayır çalışmaz. Yani benim kartıma eksik takınca çalışmıyor. Ama senin kartında ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı ekran kartlarında mümkün, bunda olur mu bilmem.
deadfellow dedi: Hayır çalışmaz. Yani benim kartıma eksik takınca çalışmıyor. Ama senin kartında ne olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı ekran kartlarında mümkün, bunda olur mu bilmem.
RFCkuso Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.595 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #6 XPLSG dedi: Bazı ekran kartlarında mümkün, bunda olur mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim olup olamadığına ona göre alacağımda.
XPLSG dedi: Bazı ekran kartlarında mümkün, bunda olur mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim olup olamadığına ona göre alacağımda.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #7 Ne alırsan al o güç kaynağını değiştirmen taraftarıyım zira kötü bir PSU. Bunun dışında ekran kartı kablolarını eksiksiz doldur. Çalışsa dahi stabil olmayabilir veya yüke girince sistem kapanabilir. Bu tür şeylerle uğraşmak yerine tamamını doldurun.
Ne alırsan al o güç kaynağını değiştirmen taraftarıyım zira kötü bir PSU. Bunun dışında ekran kartı kablolarını eksiksiz doldur. Çalışsa dahi stabil olmayabilir veya yüke girince sistem kapanabilir. Bu tür şeylerle uğraşmak yerine tamamını doldurun.