HD 8330 ekran kartı değişimi

Eren01

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi abilerim arkadaşlarım konuya direk girmek istiyorum. Bizim evde 2 tane laptop var. 2 si de eski yani 2 yaşını doldurdular. Şimdi gelelim asıl meseleye : tabii eski oldukları için oyunlardaki performansı yetmiyor. Bana yani fps düşük oluyor. Şimdi size sorum şu : aşağıda 2 bilgisayarın da bilgileri var hangisini daha ucuza adam ederim. Adam ederimden kastım şu : benim okulum var. O yüzden oyun olarak cod falan oynamıyorum. Veya bağımlılık yapıcak başka oyunlar ondan dolayı ben sadece minecraft oynuyorum.
Ama minecraft gibi bi pixel oyunu bile hakkıyla oynayamıyorum. Fps en fazla 60 oluyor bu da beni tatmin etmiyor.
  1. Laptop : İntel core i 3 2.30 GHz 4 GB Ram ekran kartı İntel (R) HD Graphics 3000 1 GB 32bit
  2. windows 7
  3. Laptop : İntel core i 3 1.5 GHz 4 GB Ram ekran kartı AMD Radeon HD 8330 2 GB 32 bit
Windows 8

Bu kadar bilgi yeter diye umuyorum. Şimdi benim düşüncem. 1. Pcnin işlemci 2.30 ghz ama ekran kartı kötü ki benim istediğim sabit 150 fps almak. Yani sabit 150 fps bana yeter. Ben diyorum ki 1. Pc ye ortalama bi ekran kartı taktırsam gayet raahat alırım. 150 fps minecraft ta yani
Şimdi sizin başka önerileriniz var mı ha bide doğum günüm diye 300-500 tl'lik bi bütçem var yani zaten çok bi şey önermeyin yani Başka önerileriniz var mı ? Yoksa bu mantıklı mı ha eğer mantıklıysa bana sadece 150 fps aldıracak bi ekran kartı önersenize.
Markalar :
1. Acer ki ekran kartı değişir mi bilemem.
2. MSİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Gpu desteği ne abi ? Ben cahilimde biraz.

Peki senin önerin ne?

Abi ben msi ye kaç tllik işlemci alırsam 150 fps alırım. Zaten yazın toplama pc yapıcam.

Değiştirme gibi bi şansım yok. Diğerini abim kullanıyo arada o baya kötü olur yani yenisini alıcam kesin.

Uyumluluk için CPU-Z ile kontrol etmeniz gerek. Ayrıca yazın toplama yapacaksanız paranız cebinizde kalsın, daha iyi bir şey toplayın ve 60 FPS her türlü oyuna yeter. 150 FPS olacak da ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…