Burak Elçin Hectopat Katılım 14 Ekim 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar; a-4-5000 APU with Radeon HD Graphics, 4 GB RAM, AMD Radeon HD 8330 1.5 Ghz Şu şekilde bir sisteme sahibim. Assassin's Creed III adlı oyunu low-medium ayarlada kaldırır mı? Konu doğru yere mi taşındı acaba? Diz üstü kullanıcısıyım da. Lütfen cevap verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar; a-4-5000 APU with Radeon HD Graphics, 4 GB RAM, AMD Radeon HD 8330 1.5 Ghz Şu şekilde bir sisteme sahibim. Assassin's Creed III adlı oyunu low-medium ayarlada kaldırır mı? Konu doğru yere mi taşındı acaba? Diz üstü kullanıcısıyım da. Lütfen cevap verebilir misiniz?
garipgamerr Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #2 Dostum aynı bilgisayara sahibim ve Assassin's Creed Revelations'a kadar düşük ayarlarda sorunsuz açıyor . Ama söylediğin oyunu açmıyor maalesef ben denedim
Dostum aynı bilgisayara sahibim ve Assassin's Creed Revelations'a kadar düşük ayarlarda sorunsuz açıyor . Ama söylediğin oyunu açmıyor maalesef ben denedim