ercanlafcc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #1 Merhaba, ben AMD HD 8330M ekran kartı kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Laptop olduğu için ve ekran kartı onboard olduğu için değiştiremezsin dediler, bir çözümü var mı, değişir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2015
Merhaba, ben AMD HD 8330M ekran kartı kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Laptop olduğu için ve ekran kartı onboard olduğu için değiştiremezsin dediler, bir çözümü var mı, değişir mi?
mikeshinoda96 Megapat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 286 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #2 Önemli olan ekran kartı modeli değil laptopun modeli. Benim pek bilgim yok değişimlerle ama büyük bir çoğunluğu değişmez.
Önemli olan ekran kartı modeli değil laptopun modeli. Benim pek bilgim yok değişimlerle ama büyük bir çoğunluğu değişmez.
Y Yağız İPEK Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #3 Öncelikle merhaba eğer laptopunda MXM slotu varsa değiştirebilirsin. Laptopun modelini atarsan yardımcı olabiliriz.
Öncelikle merhaba eğer laptopunda MXM slotu varsa değiştirebilirsin. Laptopun modelini atarsan yardımcı olabiliriz.
ercanlafcc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #4 Yağız İPEK dedi: Öncelikle merhaba eğer laptopunda MXM slotu varsa değiştirebilirsin. Laptopun modelini atarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Laptop markası Toshiba Satellite C55D-A-14H Laptopun içini açtım ama anakartla tümleşik ekran kartı hocama sordum leğimlerle filan değişir dedi oda belki
Yağız İPEK dedi: Öncelikle merhaba eğer laptopunda MXM slotu varsa değiştirebilirsin. Laptopun modelini atarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Laptop markası Toshiba Satellite C55D-A-14H Laptopun içini açtım ama anakartla tümleşik ekran kartı hocama sordum leğimlerle filan değişir dedi oda belki
Y Yağız İPEK Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #5 O işlere hiç girme bence çünkü büyük ihtimal garanti dışı kalacaktır yada anakarta bir zarar gelebilir. Bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma
O işlere hiç girme bence çünkü büyük ihtimal garanti dışı kalacaktır yada anakarta bir zarar gelebilir. Bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakma
ercanlafcc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #6 çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için... hiç sorun değil
Y Yağız İPEK Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #7 4 ercanlafcc dedi: çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için... hiç sorun değil Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada laptop ekran kartlari cok pahali o fiyata bir laptop daha alinabilir. Ayrica da ekran karti ayni guc tuketiminde olmalidir.
4 ercanlafcc dedi: çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için... hiç sorun değil Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada laptop ekran kartlari cok pahali o fiyata bir laptop daha alinabilir. Ayrica da ekran karti ayni guc tuketiminde olmalidir.