HD 8350 Düşük GPU Kullanımı Sorunu

GhulMatt58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 aylık idare etmesi için eski bir sistemim var. İşlemcimin ekran kartımla darboğaz yapmayacak seviyede olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartım da kötü zaten. Sistemi ilk çalıştırdığımda CS:GO'da 75-90 arası FPS almayı umut ediyordum. Fakat 40-50 FPS arasında geziyorum. GPU Kullanımım %45-%50 arasında gidip geliyor. Bu durum neden kaynaklanıyor sizce? Ekran kartının multimedia işleri için olduğunu düşünürsek oyunlara kendisini yormuyor mu acaba?

Sistem Özelliklerim:

İşlemci: AMD Athlon 64 x2 6000+ 2 çekirdek 3.1GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8350
RAM: 5GB
Anakart: DDR2 GİGABYTE

Son düzenleyen: Moderatör:
CSGO da yüksek GPU kullanım sergilememesi gayet normal. Diğer oyunlarda durum nasıl? Kasma, donma oluyor mu?
Şuan kartı deneyebildiğim CS:GO var.Hangi oyunlarda denemeliyim kartı ?

Şuan kartı deneyebildiğim CS:GO var.Hangi oyunlarda denemeliyim kartı ?
Kartımın grafik belleği 2 GB ama dxdiag bunu 245 mb olarak gösteriyor. CPUZ yüklediğimde 2 GB olduğu gözüküyor. Bunun bir etkisi var mıdır ? İşletim sistemini değiştirmeli miyim ?

CS:GO genel olarak ekran kartından çok işlemciye yük bindirir. Diğer oyunlarda dene. Eğer onda da kasıyorsa darboğaz olabilir.
Steam üstünde ücretsiz , iyi ekran kartı isteyen bir oyun önerebilir misiniz ? Hemen bakmak istiyorum işlemci darboğazı var mı diye.

Grafik ayarları ne durumda ?
Herşey en düşükte grafik ayarlarını arttırmayı denedim yinede grafik kullanımı değişmedi Fps'im iyice düştü haliyle

Steam üstünde ücretsiz aklıma tek gelen Unturned var. Onu en yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…