Kemallef Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Benim AMD Radeon HD 8350 2 GB ekran kartım var. Bu kartın fanı yok ve bu karta bir fan takılır mı?
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #2 Isınıyormuki.
Kemallef Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 Delusion dedi: Isınıyormuki. Genişletmek için tıkla... evt
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 29 Mayıs 2021 #4 O karta fan takma masrafına girme ısınıyorsa termal macun sürmen yeterli.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Kemallef dedi: Benim AMD Radeon HD 8350 2 GB ekran kartım var. Bu kartın fanı yok ve bu karta bir fan takılır mı? Genişletmek için tıkla... Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin.
Kemallef dedi: Benim AMD Radeon HD 8350 2 GB ekran kartım var. Bu kartın fanı yok ve bu karta bir fan takılır mı? Genişletmek için tıkla... Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin.
Kemallef Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 ayrx dedi: Eki Görüntüle 1046969 Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin. Genişletmek için tıkla... takamam molex girişli büyük bir fan takılı kasanın arka kısmına
ayrx dedi: Eki Görüntüle 1046969 Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin. Genişletmek için tıkla... takamam molex girişli büyük bir fan takılı kasanın arka kısmına
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #7 Kemallef dedi: Takamam Molex girişli büyük bir fan takılı kasanın arka kısmına. Genişletmek için tıkla... Molex çoğaltıcı var alabilirsin 10 TL falandır.
Kemallef dedi: Takamam Molex girişli büyük bir fan takılı kasanın arka kısmına. Genişletmek için tıkla... Molex çoğaltıcı var alabilirsin 10 TL falandır.
Kemallef Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #8 xanax32 dedi: O karta fan takma masrafına girme ısınıyorsa termal macun sürmen yeterli. Genişletmek için tıkla... termal macunu o ekran kartının siyahımsı bölümüne mi sürücem o yalıtımlı dediğim yere ayrx dedi: Molex çoğaltıcı var alabilirsin 10 TL Genişletmek için tıkla... varsa güzel alırım teşekkür ederim tavsiyelerniz için bu arada ayrx dedi: Eki Görüntüle 1046969 Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin. Genişletmek için tıkla... öyle bir fan lik i atabilirmisin bana bakıyorum hepsi çok büyük hangisi uygun anlamadım Son düzenleme: 29 Mayıs 2021
xanax32 dedi: O karta fan takma masrafına girme ısınıyorsa termal macun sürmen yeterli. Genişletmek için tıkla... termal macunu o ekran kartının siyahımsı bölümüne mi sürücem o yalıtımlı dediğim yere ayrx dedi: Molex çoğaltıcı var alabilirsin 10 TL Genişletmek için tıkla... varsa güzel alırım teşekkür ederim tavsiyelerniz için bu arada ayrx dedi: Eki Görüntüle 1046969 Siyah olan bölgeye Molex girişli bir fan takabilirsin. Genişletmek için tıkla... öyle bir fan lik i atabilirmisin bana bakıyorum hepsi çok büyük hangisi uygun anlamadım