Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.498 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 5 Nisan 2021 #21 Mert1620 dedi: Sonradan gördüm kusura bakma attıklarını alacağım yüksek ayarlar oynayamasakta normal ayarlarda oynayalım en azından Genişletmek için tıkla... O ekran kartını almayın yalnız, fiyatını hak etmiyor. Yukarıda da dediğim gibi ikinci ele yönelin derim.
Mert1620 dedi: Sonradan gördüm kusura bakma attıklarını alacağım yüksek ayarlar oynayamasakta normal ayarlarda oynayalım en azından Genişletmek için tıkla... O ekran kartını almayın yalnız, fiyatını hak etmiyor. Yukarıda da dediğim gibi ikinci ele yönelin derim.
Mert1620 Femtopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #22 Yiğitt35 dedi: O ekran kartını almayın yalnız, fiyatını hak etmiyor. Yukarıda da dediğim gibi ikinci ele yönelin derim. Genişletmek için tıkla... 2. Ele bakıyorum bu ülkede fiyatını hakeden bir şey kalmadı zaten
Yiğitt35 dedi: O ekran kartını almayın yalnız, fiyatını hak etmiyor. Yukarıda da dediğim gibi ikinci ele yönelin derim. Genişletmek için tıkla... 2. Ele bakıyorum bu ülkede fiyatını hakeden bir şey kalmadı zaten