F Furkan Peri Kilopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #1 Evet arkadaşlar bugün kutulu olarak Fallout: New Vegas aldım. Oyunu kurdum Steam üzerinden. Oyuna girdim fakat ekran hızlı şekilde yanıp sönüyordu. Ve bu da gözlerime ve monitöre zarar vereceği için bu konuyu yazıyorum. Sistem; İşlemci: Intel i5 4200M 2.5 GHz RAM: 4 GB DDR3 Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8570M 2 GB OS: Windows 8.1 @Recep Baltaş abi yardımını bekliyorum. @MF abi yardımını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2015
Evet arkadaşlar bugün kutulu olarak Fallout: New Vegas aldım. Oyunu kurdum Steam üzerinden. Oyuna girdim fakat ekran hızlı şekilde yanıp sönüyordu. Ve bu da gözlerime ve monitöre zarar vereceği için bu konuyu yazıyorum. Sistem; İşlemci: Intel i5 4200M 2.5 GHz RAM: 4 GB DDR3 Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8570M 2 GB OS: Windows 8.1 @Recep Baltaş abi yardımını bekliyorum. @MF abi yardımını bekliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2015 #2 Bu sürücüyü kurup tekrar dener misin ? UnifL - leshcatlabs.net
F Furkan Peri Kilopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Bu sürücüyü kurup tekrar dener misin ? UnifL - leshcatlabs.net Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim abi işe yaradı sayende.
Recep Baltaş dedi: Bu sürücüyü kurup tekrar dener misin ? UnifL - leshcatlabs.net Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim abi işe yaradı sayende.