Hd 8670 GTA 5 performansı

GTA 5 HD8670M kaç FPS alır ?

• Oy verenlerin toplamı
    16

ali uzun

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda kaç FPS alırım ?

Sistem özelliklerim:İşletim Sistemi Windows 10 Pro İşlemci İ5-4200 U 2.60 Ghz 4 xCPU Bellek 4 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı İntel 4400 2Gb + Amd Hd 8670 1 Gb Vram

Hayır 4GB ram gayet GTA 5 için yeterli bir ram. Düşük Ram bilgisayarın oyunlarda alacağı fps'i etkiler fakat eğer resmi sistem gereksinimlerinde eğer yeterli gözüküyorsa çok bir şey değişmez. Yüksek ram iyi bir şey fakat bilgisayardaki diğer bileşenleri unutmamak lazım. :) Ve bu arada o ekran kartı ve işlemcideki grafik yongasını birleştiremiyorsun diye biliyorum. Bu yüzden 30-40 fps alacağını düşünüyorum. Diğer konulara bakıp internette düzgün bir araştırma yaparsanız daha iyi bir sonuç bulabilirsiniz.

Hayır 4GB ram gayet GTA 5 için yeterli bir ram. Düşük Ram bilgisayarın oyunlarda alacağı fps'i etkiler fakat eğer resmi sistem gereksinimlerinde eğer yeterli gözüküyorsa çok bir şey değişmez. Yüksek ram iyi bir şey fakat bilgisayardaki diğer bileşenleri unutmamak lazım. :) Ve bu arada o ekran kartı ve işlemcideki grafik yongasını birleştiremiyorsun diye biliyorum. Bu yüzden 30-40 fps alacağını düşünüyorum. Diğer konulara bakıp internette düzgün bir araştırma yaparsanız daha iyi bir sonuç bulabilirsiniz.
Emin misin? En ve en düşük ayarlarda 1920*1080p'de 3900Mb RAM yiyor diyorsun ki yeterli. Bir de bu bazen dağ gibi yerlerde 5000 olabiliyor. En düşük ayarlarda 4gb koymaları normal. Satışı arttırmak lazım :) GTA 5 4GB çok yeterli diyorsunuz ama hiç araştırmıyorsunuz.
Oynatır mı? Ha , kassa da oynatır. GTA San Andreas oynamak istiyorsan tamam :)
( Bir de bu arkadaşın 1GB Vram'i var. En düşük ayarlarda tam 1100 :) O 100'ü de RAM'e aktarıyor :) )

Çözünürlük HD ise 4 GB RAM yeter. Test edildi tarafımca, ama Windows 8 de çok takılıyordu. Online da da biraz var ama singleplayer de takılma hiç yok.

Oyunun Online kısımda kasmasının en büyük nedeni mevcut olan internet altyapımızın ping yüzünden yetersiz kalmasından kaynaklanmakta.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı