HD 8730M GTA 5 Oynatır Mı ?

berkant1

Hectopat
Daha fazla  
RAM: 4 GB DDR3
İşlemci: i5 3317 U 1.7 GHz (2.6)
Ekran Kartı: Amd Radeon Hd 8730m 2gb 128bit paylaşımsız
Dell inspiron 5521

Arkadaşlar sistem budur. Far Cry 4 yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Merak ettiğim GTA 5 oynayabilir miyim? Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Ramler den sıkıntı çıkar gibi ama büyük ihtimal low-medium ayarlarda oynarsınız gibi geliyor.

Bence en düşük ayarlarda oynarsın.

Konuyla alakalı değil ama ben Farcry 4 de 20-25 fps alıyorum medıum,low ayarlarda hemde.
Pc özellikleri:i7-3630QM-gt640m-8gb ram var gpuboss da senin ekran kartından iyi olduğu gösteriyor anlamadım .

Konuyla alakalı değil ama ben Farcry 4 de 20-25 fps alıyorum medıum,low ayarlarda hemde.
Pc özellikleri:i7-3630QM-gt640m-8gb ram var gpuboss da senin ekran kartından iyi olduğu gösteriyor anlamadım .

Adını yazdığınız sitenin bazı bilgileri yanlış, bu sebepten dolayı Technopat Sosyal üzerinde yasaklandı.

Kusura bakmayın. Engelim olduğu için yazamadım. Ekran kartım iyi değil ama Far Cry 3'ü ultrada,Far Cry 4'ü yüksek ayarda akıcı oynatıyor. Gta 5'i de deneyeceğiz artık.

Ramin sıkıntı 6 gb olurssa ram high da oynatır bende yüklü kutulu aldım rahat rahat oynuyorum high ayarlarda hd 8730 m ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…