HD 8750M Core ve Memory Clock Sorunu

FurkanASAR

Hectopat
Daha fazla  
AMD Radeon HD 8750m var. 2 tane çalışma ayarı var. Boşta 300 Core Clock, 300 Memory Clock, işlem yaparak oyun gibi işlerde 825 Core, 900 memory clock. Oyunlarda boşta çalışması gerektiği core ve memory ayarlarında çalışıyor. MSI Afterburner yüklemiştim ısıları vb. şeyleri görebilmek için. CS:GO'da 400 Gpu Clok oluyor genelde raunt başı 825 oluyor. Çok dengesiz. FPS 45-50'lerde en düşük ayarlarda. Masaüstü bilgisayarımda Afterburner ile Memory de Gpu clock da sabit oluyor. Nasıl Çözerim Allah rızası için yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun menüsünde frekansların düşük olup 3D görüntüye geçerken yüksek frekansa geçmesi gayet normal bir durum. Oyun içinde FPS düşüşü varsa bunun sebebi ısınmadır. Isınmadan dolayı ekran kartı frekans düşürür. AfterBurner ilse sadece frekansları değil, sıcaklıkları da kontrol et.

Sıcaklık maksimum 70-79 oluyor cs go da bu kadar fps almam normal mi ? fps 23-39 oluyor.

Acaba intel grapich 4000 mi kullanıyor bilemiyorum... İnternetde izlediğim videolarda gördüm o civar bi frekans veriyor ve fps.

Ayrıca kasma sorunu işlemciden olabilir mi sabit 1.17 Ghz çalışmaya başladı her güç durumunda Yüksek performans dahil. Maksimum 2.60 Turbo ile 3.20 olması lazım diye biliyorum...

Dosya Ekleri

• AS.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…