fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Evet her zamanki gibi sistemimi zorlayacak oyunlar seçtiğimi biliyorum. Fakat cidden kaldır mı (pek anlamam sistem gereksiniminden)? AMD Radeon HD 8750M. Intel(r) Core(tm) i5-4200u CPU @ 1.60GHz 2.30 GHz. 8 GB RAM 64 Bit. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Evet her zamanki gibi sistemimi zorlayacak oyunlar seçtiğimi biliyorum. Fakat cidden kaldır mı (pek anlamam sistem gereksiniminden)? AMD Radeon HD 8750M. Intel(r) Core(tm) i5-4200u CPU @ 1.60GHz 2.30 GHz. 8 GB RAM 64 Bit.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Çok zor gözüküyor. Dosya Ekleri 1612966745067.png 16,5 KB · Görüntüleme: 44
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 CALLIST0 dedi: Çok zor gözüküyor. Eki Görüntüle 873748 Genişletmek için tıkla... Yani hocam sadece kaldırımı oynayabilir miyim?
CALLIST0 dedi: Çok zor gözüküyor. Eki Görüntüle 873748 Genişletmek için tıkla... Yani hocam sadece kaldırımı oynayabilir miyim?
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Net bir şey söyleyemem, ama fazlasıyla donabilir.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 10 Şubat 2021 #6 fakezhl dedi: Yani hocam sadece kaldırımı oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 480p en düşük ayarlarda 20 FPS belki.
fakezhl dedi: Yani hocam sadece kaldırımı oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 480p en düşük ayarlarda 20 FPS belki.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #7 Kayra Temel dedi: 480p en düşük ayarlarda 20 FPS belki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunları uygulicamda olur mu?
Kayra Temel dedi: 480p en düşük ayarlarda 20 FPS belki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunları uygulicamda olur mu?
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 10 Şubat 2021 #8 fakezhl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunları uygulicamda olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın.
fakezhl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bunları uygulicamda olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #9 Kayra Temel dedi: Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam son çare internet kafe. Kayra Temel dedi: Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam RDR 1 kaldırımı ya da kaldıryorsa nereden alabilirim?
Kayra Temel dedi: Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam son çare internet kafe. Kayra Temel dedi: Hocam vereceğin paraya zamanına değmez zevk alamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hocam RDR 1 kaldırımı ya da kaldıryorsa nereden alabilirim?
EMİREFE6TASKIN Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #10 fakezhl dedi: Anladım hocam son çare internet kafe. Peki hocam RDR 1 kaldırımı ya da kaldıryorsa nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... RDR 1 PC de yok diye biliyorum.
fakezhl dedi: Anladım hocam son çare internet kafe. Peki hocam RDR 1 kaldırımı ya da kaldıryorsa nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... RDR 1 PC de yok diye biliyorum.