Çözüldü HD 8750M Windows 10 Driver Kod : 43

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar öncelikle merhaba, HP Probook 450 G1 bilgisayarım da daha öncesinde sürekli Windows 10 kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım. Fakat aylar öncesinden beri sürekli Kod : 43 aygıt çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Durum şöyle kurulum yapıp sürücüler yüklendikten sonra, ekran kartı sürücüm aygıt yöneticisinde sorunsuz gözüküyor. Fakat 2 veya 3 yeniden başlatmadan sonra veya 1 2 gün içinde sürücünün üzerinde kod 43 hatası alıyorum. Bu sorunu halledemedim ben de Windows 7 kullanmaya karar verdim ve hiç bir şekilde bu sorunu yaşamadım. Cihazım Windows 10 da daha stabil çalıştığını düşünüyorum. Oyunlarda daha yüksek FPS alıyorum. Son olarak sürücüyü hep AMD sitesinden en son sürücüyü kurdum. Sizce sorun nedir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

BIOS güncelle ve sonrasında DDU ile AMD GPU kaldır ve güncel sürücüyü yükleyip dene.
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. HP sitesinde BIOS yazılımı var. Bu yazılımı masaüstündenmi kuracağım. Yoksa usb den boot edilerek mi kurulması gerekiyor.

Bu şekilde yükledim. Bendeki sürüm 2018 in 4. Ayıymış. Bende o zamanlardan beri sorunu çekiyorum hemen hemen. Yeni bios sürümü 2019 olarak var güncelledim. Şimdi driver tekrar kurup deneyeceğim. Umarım olur.
Tekrar merhaba, BIOS güncelledim kontrol ettim güncellenmiş. Fakat dediğiniz gibi DDU ile sürücü kaldırıp güncel olanı yüklesemde sorun yine aynı. Başka tavsiyeniz var mı? Umarım yazılımsal bir sorundur.
Arkadaşlar konu günceldir. Sorun devam ediyor.
Lütfen yardımcı olun rica ediyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
O halde donanımsal sorun var malesef.
Sorunumu hallettim. Teşekkür ederim. Bir siteden sürücünün eski sürümlerini indirdim. en güncel olandan geriye doğru yükleyip DDU ile sildim. Sorunun oluşmadığı zamanlardaki sürücüyü bulmaya çalıştım. Crimson sürümlerinde 17.11.1 de hata almadım. Sorunsuzca oyun oynuyorum. Defalarca yeniden başlatıp kapatmama rağmen hiç bir şekilde hata almadım. Normalde şimdiye kadar kesinlikle hata almam gerekirdi. Şuan güncel sürüm kullanamıyorum sadece. Tek kötü yanı budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…