Normalde düzgün çalışan BlueStacks programını şimdi çalıştırınca Windows ne yaptığını şaşırdı. Önce düşük RAM nedeniyle kötü performans yaşayabilirsiniz gibi bir yazı geldi. Programı kapat a tıklayınca sistem resmen delirdi. Önce aşırı derecede yavaşladı. Zar zor görev yöneticisini açınca programın 1151 tane işlem yürüttüğünü ve zaten 4 GB RAM'e sahip sistemimde 2 GB RAM kullandığını gördüm. Daha sonra sistem teklemeye ve birkaç saniye aralıkla donmaya başladı. Ardından 10-11 saniyeliğine tamamen kilitlendi. Virüs bulaşıp bulaşmadığından korkmaya başlarken ekran arka arkaya duran birkaç bin hata mesajı hariç simsiyah oldu ve birkaç saniye öyle kaldı. Sistem yavaş yavaş kendine gelirken görev çubuğu transparant bir hal aldı. Ekranda kapatınca tekrar beliren ve kapat kapat bitmeyen iki tür hata mesajı kaldı. Biri başlıkta belirttiğim biri de CLR hatası gibi bir şeyler söylüyordu. Her iki hata da HD-Agent.exe adlı program tarafından gösteriliyordu. CLR hatalarının görevini sonlardırıp başlıktaki hatayı 10-15 kez kapattıktan sonra "uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı (0XE0434352) özel durumu 0x00007FFCBCDB361C konumunda oluştu." Diye ikinci bir hata geldi. Muhtaç olmasam asla kullanmazdım bu programı. Windows'tan mı yoksa programın kendisinden mi kaynaklandığını bilmiyorum. Yakın zamanda sistemimi "MBR2GPT" kullanarak GPT sisteme dönüştürmüştüm. Etkisi var mı bilmiyorum. Ayrıca bu şu an kullanmak zorunda kaldığım exe uzantılı eziyetten kurtulmak için ikinci bir işletim sistemi şeklinde Android emulatörlerinden birini kurmayı denedim ama (her zamanki gibi) hata verince iptal etmek zorunda kaldım ve sistemin önyükleyicisini manuel olarak sildim. Fazlasıyla uzun oldu biliyorum ama başka şekilde anlatamadım. Yardımınız dokunabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.