HD Audio kablosu yeri yok

• Konuyu başlatan w1th
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 136

w1th

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba eski bir sisteme geçiş yaptım.
Görsellerde gördüğünüz üzere HD Audio kablosunu anakartımda bağlayabileceğim bir giriş yok kulaklığı HD Audio kablosunu takmadan normal USB portuna taktım fakat oyunda sesli sohbet gecikmeli geliyor. Ne yapmam gerekli bunun için? Dönüştürücü bir kablo var mı?

Anakart Lenovo'nun bir anakartı modelini bulamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_0100.jpeg
    IMG_0100.jpeg
    186,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0102.jpeg
    IMG_0102.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 16
Kulaklık USB ile bağlanıyorsa HD Audio kablosuna niye ihtiyacın var anlamadım?

F_AUDIO yazan Header'lar front panel ses bağlantısı için. Normalde oraya takılması lazım. Pin sayısında tutarsızlık var. Aşağı yaslı takarak üsteki pinleri boş bırakabilirsin ama Pinout'u bilmediğim için 100% emin değilim. Sıkıntı olabilir.

Artı -1 Eksi
Kulaklık USB ile bağlanıyorsa HD Audio kablosuna niye ihtiyacın var anlamadım?

F_AUDIO yazan Header'lar front panel ses bağlantısı için. Normalde oraya takılması lazım. Pin sayısında tutarsızlık var. Aşağı yaslı takarak üsteki pinleri boş bırakabilirsin ama Pinout'u bilmediğim için 100% emin değilim. Sıkıntı olabilir.
Anakarta f audio kablosu bağlanması gerekmez mi sesin stabil calismasi için ben o kabloyu yer olmadığından takmadım kasa arka portuna taktım kulaklığı çok anlamıyorum ondan sordum yani bu kablo takılmadan da kullanılabilir mi

Merhaba eski bir sisteme geçiş yaptım.
Görsellerde gördüğünüz üzere HD Audio kablosunu anakartımda bağlayabileceğim bir giriş yok kulaklığı HD Audio kablosunu takmadan normal USB portuna taktım fakat oyunda sesli sohbet gecikmeli geliyor. Ne yapmam gerekli bunun için? Dönüştürücü bir kablo var mı?

Anakart Lenovo'nun bir anakartı modelini bulamadım.
Şu 14 Pin çeviricin yoksa:
1760823753738.png

F Audio'da denemen gerek önce bir tarafa doğru sonra diğer tarafa doğru - muhtemel gecikme sebebi AC97 ve sonrasında gelen HD Audio çiplerinin sesi işlemci dışında işleyip iletmesi - sen usb'ye doğrudan takınca ses işleme işlemciye kalıyor.

Ses işleme berabat bir iştir işlemciler için.

Doğrudan 3.5mm jack girişin varsa oradan kayıpsız kullanabilirsin sadece bu durumda.

Artı -1 Eksi
Anakarta F Audio kablosu bağlanması gerekmez mi sesin stabil calismasi için?
F_AUDIO kablosunun amacı sesi stabil yapmak değil, ön paneldeki ses girişlerini çalıştırmak.

Ön panelde takılı değil kulaklık o zaman boşta kalsa sorun olmaz yani
Fotoğrafı eklediğim dönüştürücün yoksa boşta kalmasında problem yok, USB'ye kalacaksan gecikme devam eder, arkada 3.5 varsa ona takabilirsen takarsın kulaklığı/mikrofonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı