AnderJRX Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 M-TECH eski bir kasam var ön panel jaklarını kullanmak istiyorum ancak kasadan gelen HD Audio kablosu bende yok. Ne yapmalıyım?
M-TECH eski bir kasam var ön panel jaklarını kullanmak istiyorum ancak kasadan gelen HD Audio kablosu bende yok. Ne yapmalıyım?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 22 Haziran 2021 #2 AnderJRX dedi: M-tech eski bir kasam var ön panel jaklarını kullanmak istiyorum ancak kasadan gelen HD Audio kablosu bende yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ön portta USB var ise 70-80₺ gibi fiyatlara ses kartı var alıp onu kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
AnderJRX dedi: M-tech eski bir kasam var ön panel jaklarını kullanmak istiyorum ancak kasadan gelen HD Audio kablosu bende yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ön portta USB var ise 70-80₺ gibi fiyatlara ses kartı var alıp onu kullanabilirsin.