HD Graphics 4000 2K Çözünürlük Aktarımı

Bungo Baggins

Hectopat
Makaleler
1
Benim monitörüm, MSI Optix MAG27CQ. Laptopa bağlayarak kullanıyorum. Fakat çözünürlüğünü 2K'da kullanamıyorum. Nvidia denetim masasında ekran kısmı mevcut olmadığı için, çözünürlük ayarı da yapamıyorum. Monitörüm 2K destekliyor ve sürücülerim güncel. 2K çözünürlükte kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, başka laptopta denedim ve onda 2K çözünürlük alabildim. O laptopun ekran kartı GTX 1050 Ti idi.

Ekran kartım: GT 720M
Grafik işlemcim: Intel HD Graphics 4000
Laptopa HDMI 2.0 ile bağladım.

Son düzenleme:
Eğer gözden kaçırdığım bir şey yoksa hem HD 4000 hem de GT 720M HDMI üzerinden 2K çözünürlüğü desteklemiyor. DP olsa destekler, ya da Dual-Link DVI. Belki birazcık araştırma ve ufak dokunuşlar ile halledilebilir ama.

Desteklemesinden ziyade, Nvidia denetim masasında ekran ayarları kısmı yok.

Dosya Ekleri

• nvidia denetim masası.png
    34 KB · Görüntüleme: 180
Bu rehber monitör Hz OC için ama ekran çözünürlüğü kısmına 2560 x 1440 girip Hz yerine de monitörünüz Hz'sini yazarak aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Son fotoğraflardaki işlemleri de yaptınız mı? Görüntü ayarlarından baktınız mı 2K seçeneği gelmiş mi diye?

Son fotoğraflardaki işlemleri de yaptınız mı? Görüntü ayarlarından baktınız mı 2K seçeneği gelmiş mi diye?
Ben, çözünürlük İntelin grafik özellikleri kısmından yaptım onu denedim. Senin attığın rehberde AMD ekran kartlarından bahsediyor, benim ekran kartım Nvidia.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…