bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 7 Yer Ankara 27 Nisan 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı HD Graphics 4000 30 GB boş alan. Biliyorum Xbox Game Pass'ta bu sistemle oynancak cok oyun yok. Sizce hangi oyuna baslamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2022
30 GB boş alan. Biliyorum Xbox Game Pass'ta bu sistemle oynancak cok oyun yok. Sizce hangi oyuna baslamalıyım?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #2 Alan wake's American dream, Dead Space 3, Doom 3, hades. Çok daha rezil bir sistemde bunları oynayabiliyorum. EA Play'deki eski oyunlara bakabilirsin; mirror's Edge, BF bc falan gibi.
Alan wake's American dream, Dead Space 3, Doom 3, hades. Çok daha rezil bir sistemde bunları oynayabiliyorum. EA Play'deki eski oyunlara bakabilirsin; mirror's Edge, BF bc falan gibi.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 7 Yer Ankara 27 Nisan 2022 #3 arasyuksel dedi: Alan wake's American dream, Dead Space 3, Doom 3, hades. Çok daha rezil bir sistemde bunları oynayabiliyorum. EA Play'deki eski oyunlara bakabilirsin; mirror's Edge, BF bc falan gibi. Genişletmek için tıkla... Game Pass'le EA Play oyunlarını oynayabilir miyim?
arasyuksel dedi: Alan wake's American dream, Dead Space 3, Doom 3, hades. Çok daha rezil bir sistemde bunları oynayabiliyorum. EA Play'deki eski oyunlara bakabilirsin; mirror's Edge, BF bc falan gibi. Genişletmek için tıkla... Game Pass'le EA Play oyunlarını oynayabilir miyim?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #4 bozkurt11 dedi: Game Pass'le EA Play oyunlarını oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Ama bazılarını. Mesela Battlefield bad Company 2, Dead Space serisi, mirror's Edge gibi. Ve, Game Pass'te EA Play olup olmadığını soruyor isen, evet var. Game Pass PC'de bulunuyor, ha bir de Ultimate'de. Sadece konsol Game Pass'te yok.
bozkurt11 dedi: Game Pass'le EA Play oyunlarını oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Ama bazılarını. Mesela Battlefield bad Company 2, Dead Space serisi, mirror's Edge gibi. Ve, Game Pass'te EA Play olup olmadığını soruyor isen, evet var. Game Pass PC'de bulunuyor, ha bir de Ultimate'de. Sadece konsol Game Pass'te yok.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 7 Yer Ankara 27 Nisan 2022 #5 arasyuksel dedi: Hepsi değil. Ama bazılarını. Mesela Battlefield bad Company 2, Dead Space serisi, mirror's Edge gibi. Ve, Game Pass'te EA Play olup olmadığını soruyor isen, evet var. Game Pass PC'de bulunuyor, ha bir de Ultimate'de. Sadece konsol Game Pass'te yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım gamepassa kartı kayıt ettim Game Pass bitince otomatik para çeker mi?
arasyuksel dedi: Hepsi değil. Ama bazılarını. Mesela Battlefield bad Company 2, Dead Space serisi, mirror's Edge gibi. Ve, Game Pass'te EA Play olup olmadığını soruyor isen, evet var. Game Pass PC'de bulunuyor, ha bir de Ultimate'de. Sadece konsol Game Pass'te yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım gamepassa kartı kayıt ettim Game Pass bitince otomatik para çeker mi?
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #6 bozkurt11 dedi: Bir şey daha soracağım gamepassa kartı kayıt ettim Game Pass bitince otomatik para çeker mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik ödemeyi kapatırsan çekmez. Game Pass ayarlarında mı vardı, tam hatırlamıyorum ama. Microsoft Store'den ayarlara bak, bulursun büyük ihtimal. O da olmadı, Google'a yaz her türlü çıkar.
bozkurt11 dedi: Bir şey daha soracağım gamepassa kartı kayıt ettim Game Pass bitince otomatik para çeker mi? Genişletmek için tıkla... Otomatik ödemeyi kapatırsan çekmez. Game Pass ayarlarında mı vardı, tam hatırlamıyorum ama. Microsoft Store'den ayarlara bak, bulursun büyük ihtimal. O da olmadı, Google'a yaz her türlü çıkar.