HD Graphics 4000 vs GT 630M

Thommyshelby

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bu zamana kadar NVIDIA Denetim Masası ayarları hep önerilendeydi. Bende bir bakayım dedim ve Valorant'ın entegre grafik kartıyla(HD Graphics 4000)
Çalıştığını gördüm. Sonra ekran kartını seçtim (GT630M). İkisi arasında çok bir FPS kaybı yok haliyle. Sizce hangisinde çalıştırmalıyım oyunu?

Selam arkadaşlar. Bu zamana kadar NVIDIA Denetim Masası ayarları hep önerilendeydi. Bende bir bakayım dedim ve Valorant'ın entegre grafik kartıyla(HD Graphics 4000)
Çalıştığını gördüm. Sonra ekran kartını seçtim (GT630M). İkisi arasında çok bir FPS kaybı yok haliyle. Sizce hangisinde çalıştırmalıyım oyunu?
GT630M daha iyi.

@Yiğitt35 hocam bilebilir muhtemelen. Ben söylersem yanlış olabilir.

İtimadınız için teşekkür ederim hocam ama ben söylersem de yanlış olabilir, öyle değil mi :)

Fakat bazen ekran kartıyla daha düşük FPS alıyorum bunun nedeni nedir acaba?

Hangi oyunlarda bunu yaşıyorsunuz? Bu durumu yaşadığınız oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklık ve kullanım değerlerini buraya paylaşmanızı istiyoruz hocam.

Son düzenleme:
İtimadınız için teşekkür ederim hocam ama ben de söylersem de yanlış olabilir, öyle değil mi :)

Hangi oyunlarda bunu yaşıyorsunuz? Bu durumu yaşadığınız oyunlarda MSI Afterburner ile sıcaklık ve kullanım değerlerini buraya paylaşmanızı istiyoruz hocam.

Valorant'ta CPU 80-86 GPU 88-93 gibi değerler alıyorum. (şu an SS alamıyorum kusura bakmayın.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı