Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 10 Kasım 2023 #1 Merhaba, nedense bir anda Fortnite indirip oynayasım geldi ve bilgisayarım açar mı bilmiyorum. Sistemimi aşağıya yazıyorum. Intel Core i3 işlemci. Intel HD Graphics 4400. 8 GB RAM'im var. Sizce en düşük ayarlara yapsam kaç FPS de oynarım oynatır mı?
Merhaba, nedense bir anda Fortnite indirip oynayasım geldi ve bilgisayarım açar mı bilmiyorum. Sistemimi aşağıya yazıyorum. Intel Core i3 işlemci. Intel HD Graphics 4400. 8 GB RAM'im var. Sizce en düşük ayarlara yapsam kaç FPS de oynarım oynatır mı?
jhonnydepp Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.060 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et