G Gt3racing Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Özellikler i7 4770, RAM 8 GB ekran kartı yok. APU bir PC, Intel HD Graphics 4600 var. İşlemcinin içinde ekran kartı işlevi gören, 18 20 FPS oluyor. Daha kasmadan nasıl oynayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
Özellikler i7 4770, RAM 8 GB ekran kartı yok. APU bir PC, Intel HD Graphics 4600 var. İşlemcinin içinde ekran kartı işlevi gören, 18 20 FPS oluyor. Daha kasmadan nasıl oynayabilirim?
KS KS G Gt3racing Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #11 JenLedger dedi: Güzel araştır ve testlerini yap. Mining yapılmış olmasın mümkünse. @Max Caulfield ben işaretlendim nedense. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın daha yeni kayıt oldum yanlış bişeymi yaptım. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Güzel araştır ve testlerini yap. Mining yapılmış olmasın mümkünse. @Max Caulfield ben işaretlendim nedense. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın daha yeni kayıt oldum yanlış bişeymi yaptım.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #12 Gt3racing dedi: Kusura bakmayın daha yeni kayıt oldum yanlış bişeymi yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet, beni çözüm olarak işaretleyeceğine @JenLedger hocamı işaretlediniz. Beni şu anda işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Gt3racing dedi: Kusura bakmayın daha yeni kayıt oldum yanlış bişeymi yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet, beni çözüm olarak işaretleyeceğine @JenLedger hocamı işaretlediniz. Beni şu anda işaretleyebilirsiniz.
KS KS G Gt3racing Centipat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #13 JenLedger dedi: Güzel araştır ve testlerini yap. Mining yapılmış olmasın mümkünse. @Max Caulfield ben işaretlendim nedense. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bunada dikkat edeceğim. Max Caulfield dedi: Evet, beni çözüm olarak işaretleyeceğine @JenLedger hocamı işaretlediniz. Beni şu anda işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. işaretledim. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Güzel araştır ve testlerini yap. Mining yapılmış olmasın mümkünse. @Max Caulfield ben işaretlendim nedense. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bunada dikkat edeceğim. Max Caulfield dedi: Evet, beni çözüm olarak işaretleyeceğine @JenLedger hocamı işaretlediniz. Beni şu anda işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. işaretledim.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 8 Şubat 2022 #14 Max Caulfield dedi: Lütfen çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Rapor'a bas sonra çözüm olarak rapor et. Artı 0 Eksi
Max Caulfield dedi: Lütfen çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Rapor'a bas sonra çözüm olarak rapor et.