Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Şubat 2021 #11 v1ncent dedi: Model belirtirseniz iyi olur. Yine de akıcı oynatacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce 105m. Laptop'a ekran yeni ekran kartı takmak dendiği kadar zor ve maliyetli mi?
v1ncent dedi: Model belirtirseniz iyi olur. Yine de akıcı oynatacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce 105m. Laptop'a ekran yeni ekran kartı takmak dendiği kadar zor ve maliyetli mi?
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 12 Şubat 2021 #12 Silinen üye dedi: NVIDIA GeForce 105m. Laptop'a ekran yeni ekran kartı takmak dendiği kadar zor ve maliyetli mi? Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın hocam. Laptoplar ile yakından alakam yok fakat değişim mümkün, o kadar da zor olmaz sanırım.
Silinen üye dedi: NVIDIA GeForce 105m. Laptop'a ekran yeni ekran kartı takmak dendiği kadar zor ve maliyetli mi? Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın hocam. Laptoplar ile yakından alakam yok fakat değişim mümkün, o kadar da zor olmaz sanırım.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 12 Şubat 2021 #13 v1ncent dedi: İmkansıza yakın hocam. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler hocam.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #14 Silinen üye dedi: Dostum birisinden duyduğuma göre korsan indirince oyun normalde kasmasa bile kasabilirmiş Bu doğru mu? Ve sıkıntı nerede ekran kartında mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kimi oyunda olur kimi oyunda olmaz. Eğer sisteminiz gerçekten çok kötüyse orjinal oyun oynarken arkada Steam vs. açık olunca da kasma olabiliyor. Kardeşimin PC'si leş ordan biliyorum. v1ncent dedi: İmkansıza yakın hocam. Laptoplar ile yakından alakam yok fakat değişim mümkün, o kadar da zor olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... İnanın zor hocam
Silinen üye dedi: Dostum birisinden duyduğuma göre korsan indirince oyun normalde kasmasa bile kasabilirmiş Bu doğru mu? Ve sıkıntı nerede ekran kartında mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kimi oyunda olur kimi oyunda olmaz. Eğer sisteminiz gerçekten çok kötüyse orjinal oyun oynarken arkada Steam vs. açık olunca da kasma olabiliyor. Kardeşimin PC'si leş ordan biliyorum. v1ncent dedi: İmkansıza yakın hocam. Laptoplar ile yakından alakam yok fakat değişim mümkün, o kadar da zor olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... İnanın zor hocam